Kmalu bomo obule espadrile

Sončni žarki že imajo svojo moč in čeprav se določene dni še vedno zdi, kot da se zima noče in noče posloviti, nas od popolnoma spomladanske, lahkotno obarvane oprave loči le še čisto malo. Trendi znova poudarjajo, kako zelo pomembno je, da naša garderoba premore veliko preprostih in predvsem tistih bazičnih kosov, ki tvorijo nekatere najlepše klasike tople sezone. Med slednje ne sodijo le bele majice in srajce, kavbojke in suknjiči, temveč še kako bistveno vlogo igrajo tudi dodatki in obutev. Pri slednji velja izpostaviti dejstvo, da visoke pete tokrat močno izpodrivajo udobnejši modeli z ravnim podplatom oziroma zelo nizko petko. Prav zato bodo vsak čas na vrsti tudi espadrile, ki se te mesece vračajo v vsej svoji lepoti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Veliko modnih hiš je tudi tokrat pripravilo kar nekaj svojih različic, sploh v modi ostajajo modeli z logo printi, veliko je barvitih, a hkrati zelo preprostih primerkov, tako kot med trendi pa se tudi tu odražajo moško obarvani in na drugi strani super ženstveni elementi. Lahko bi rekli, da je največ espadril z ravno platformo, včasih tudi zelo grobo, rebrasto oblikovano, ki se nekako dobro poda trenutnim trendom oversize oblik in minimalistično naravnanih krojev. Hkrati pa so tu tudi nekoliko dvignjeni modeli, ki v hipu dosežejo prefinjenost ženskih nog v petkah, sploh pa se čudovito podajo vsem romantičnim, boho navdihnjenim kosom, kjer veliko pripomorejo tudi njihovi nežni, pastelni odtenki.

Skratka espadrile so letos znova postale must have obutev dnevne podobe, kombiniramo jih lahko tako na povsem casual, včasih celo športne stajlinge, pa tudi na veliko bolj elegantne outfite, kot so recimo dolge obleke, raznorazni kompleti, ter celo kostime, a le na tiste, kjer so prisotne kratke hlače. Izbira je resnično pestra, velik minus pa je, da ta čevelj zahteva brezhibnost, kar pomeni, da ne trajajo ravno dolgo (tudi zaradi težav pri čiščenju) in da morda že lani kupljeni letos ne bodo več nosljivi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.