O tem, kako lepo je biti ženska

Čudovite so tiste ženske, ki same sebi pravijo, da so neprecenljive, saj tako določijo osebno vrednost in svetu dajo vedeti, da se jih ne da kupiti. Njihova vrednost je predvsem srce in marsikdaj tudi talent, ki se lahko odraža na različnih področjih, a marsikdaj je preprosto talent življenja, ki ga živiš in ne le pasivno spremljaš. Izredne ženske, ki se ne zlomijo zato, ker jih sunki vetra lahko samo prepognejo, a s trdnimi in globokimi koreninami najdejo ravnovesje prav tam, kjer ga drugi izgubijo. In prav te izjemne ženske svet poskuša spremeniti, utišati, včasih celo uničiti, ker so moteče v svoji harmoniji in izstopajoče v čredi podobnega, če ne celo istega, zato se jih tudi bojimo.

Vila Adora na Bledu

Danes slavim prav ženske in njihovo moč. Slavim prijateljice, s katerimi sem se po dolgem času dobila in skupaj smo ustvarile modni projekt za revijo L&Z, ki jo najdete na prodaj prav danes. Krasim naslovnico, a si drznem reči, da predvsem vsebino. Uživala sem v modi in v ambientu čudovite vile Adora na Bledu, ki mi je s tapetami, pohištvom in vzdušjem jemala dih. Zdaj, ko je takih projektov res malo, še bolj cenim ekipe prijaznih ljudi, prijateljev, v tem primeru 100 % žensk, ki so po svoje vizionarke. Imeti vizijo v času megle ni enostavno. Ponosno korakati po poti, ki je polna ovir, zahteva pogum in nedvomno tudi sposobnost, da znaš gledati in videti onkraj poti.

Foto: Nina Roydo

Zdi se mi, da smo vse zrle v luč in si z nasmehom pripovedovale osebne zgodbe, včasih družinske, drugič življenjske ter na koncu ugotovile, da smo, ponovno, na isti ladji. Če zdaj potegnem črto in smem biti iskrena, naj povem, da na zadnjem dnevu “skoraj normalnega življenja” postajam sita prevar in laži. Že kot otroka so me naučili, da vklopim vse antene, intuicijo in inteligenco, zdaj pa sem že več kot leto dni v tihem zimskem spanju, hibernirana in zmrznjena, medtem ko pomlad močno prebuja vse okoli mene. Zato je draga Vesna, za vse te slike in stajlinge, ki so prisotni v reviji, izbrala barve. Roza, zeleno, rumeno, seveda nežne, a hkrati tudi z močnim sporočilom: prebujanje. Drage moje, naj povem samo to, a verjamem, da vam bo jasno.

Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
Foto: Nina Roydo
In še naslovnica, Foto: Nina Roydo

Hvala torej mojim čarovnicam za trud in čudovit dan, ki je bil normalen. Tako je: normalen. V času norosti in strahu smo vse potrebovale samo to: dan v brezčasni vili, ki je znala ujeti naše misli.

Organizacija projekta: Nina Urbančič (kako je super klepetati o življenju!)

Stajling: Vesna Mirtelj (vedno v mojem srcu)

Make-up: Tina Fabian (brezhibnost in simpatija na enem mestu!)

Pričeska: Maša Repovš (hvala za vse revivale iz obdobja Tistega Lepega Popoldneva)

Slike: Nina Roydo (kako je super, ko te fotografira ženska!)

Intervju v reviji L&Z: Ilona Penzeš (hvala, ker si in za pametna, nikoli samoumevna vprašanja)

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

18 komentarjev
 1. Vaau… spomnim se, mislim da je bilo teden dni nazaj, ko si na Instagram delila story objave iz tega dne, bile so balzam za oči in večkrat sem si prevrtela posnetke nazaj. Sanjsko in čudovito :)))
  LEP pozdrav :))

  1. Lokacija je bila res vrhunska…tej vili manjka samo besede, če pa dobro poslušaš ugotoviš, da v bistvu tudi govori. Res je bilo sanjsko…hvala Jasmina xoxo

 2. Draga Lorella.
  Super izkušnja je bila, na taki lepi lokaciji, delati s tabo. :)) Si točno taka, kot sem si predstavljala, da si: resnično preprosta, nagajiva, inteligentna in polna modrosti. Upam, da sem te, tako, tudi uspela ujeti v objektiv. Pozdravčki.

  1. Kako lepo, draga moja! Te avanture so neprecenljive in kako sem hvaležna, da jih lahk doživim! Hvala iz srca, ker si me naredila tako lepo 🙂 Objem

 3. Zelo lepa kolekcija….vedno obožujem ko objaviš kje se lahko kupi kakšen prečudovit in večen kos garderobe. Moram pa pohvaliti iz dna srca današnjo (31.3.) oddaji DOBRO JUTRO, lepi in pomembni nasveti, in da ne omenjam izbiro oblačil❤❤❤. Kako prečudovite obleke tista modra z volančki, pa tisti dve z cvetlicami mmmmmm

 4. Hvala, Lorella, za pogumno napisan članek, za čudovite stylinge v brezčasni vili in predvsem za odprto in ljubeče srce!
  Tudi ti težki časi bodo enkrat minili in prerodili se bomo v boljši svet.
  Lepe praznike želim Tebi in vsem bralkam Glitterja.
  Vesna

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.