Prihajajo spomladanske hlačne nogavice

Čeprav bi najraje videla, da bi lahko v trenutku slekli nogavice in “žabe”, nam vreme še vedno narekuje tople materiale. In v teh časih je kar dobro, da se čuvamo in poskrbimo za zdravje. Spomladanske nogavice so letos še posebej elegantne in narekujejo dober stil; ko imajo vzorce ali napise (ki so zdaj še kako v modi), je kar dobro, če jih kombiniramo z enobarvnimi oblekami. Lahko pa se tudi odločimo za jeans ali cropped hlače, ki bodo pokazale malo več gležnja, tako da bo vzorec na nogavici ravno prav viden.

Zanimivo, ker ostaja podlaga temna, največkrat črna in barvnih nogavic je veliko manj ali so v tej sezoni celo izginile. Sicer je res, da so barvne nogavice veliko bolj zahtevne in manj nosljive od črnih, zato se prav na črni podlagi pojavljajo vzorci, ki jih že dobro poznamo: pike, zvezde, črte, mreže. Od vseh so nedvomno najbolj originalne tiste s citati, ki so zdaj pravi hit; podobno kot pri majicah, ki se pojavljajo z velikimi ali manjšim napisi, je ta logomania prešla na področje nogavic. Zanimivo in drugačno, a prav gotovo ne za vsako.

Vir: Tezenis

Med večnimi nakupi, s katerimi ne gre zgrešiti, so nedvomno pike, ki ostajajo aktualne in zelo elegantne. Za pikčaste nogavice lahko rečem, da jih preprosto moramo imeti v svojem predalu.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.