Razmršena figa je postala super šik

Ko sem bila mlajša, so bile spete pričeske predvsem ali celo samo stvar frizerja. Sedel si na stolu in pridno čakal, da ti na glavo sprazni pol laka za lase in potem si odšel. Vse je stalo na svojem mestu in dobra pričeska je bila sinonim gladkosti, da nimaš niti enega lasu, ki štrli. Časi so se spremenili in danes tega že skoraj ni več. Najlepše pričeske, marsikdaj tud poročne, so tiste naravne, ki na prvi pogled izgledajo celo naključne, v resnici pa lahko zahtevajo nekaj potrpljenja in tudi spretno roko. A njihova največja prednost je, da si jih lahko doma naredimo same, kar je super.

Razmršena figa je bila pravkar razglašena za top pričesko letošnjega leta. Če nastane povsem naključno, toliko bolje in seveda so prisotne tudi njene sestrice, na pol spete fige, ki so primerne tudi za tiste, ki nimajo prav dolgih las. V slučaju pramenov bo figa še bolj prišla do izraza, saj je preprosta in elegantna, vedno sinonim urejenosti, četudi ni super gladka in brezhibna. Ker je zdaj aktualen tudi fru fru, je figa dobra odločitev za vse obraze in ženske.

Figa je tudi hitra in pametna odločitev v času toplega vremena. Če imate daljše lase, je prav gotovo tako, da marsikdaj niti ne veste, kam jih dati. Poleg kit, ki so še vedno aktualne, je figa zelo dobra izbira tudi v smislu stila. Dodajte lepo šminko in ste pripravljene za vse priložnosti. Za konec še nasvet: vsaka figa je lepša, ko so lasje čisti!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.