Ko bo zunaj hladneje, izberite rjavo

Najbrž se strinjate, da je rjava prav barva jeseni, saj spominja na zemljo in suho listje. Po drugi strani je barva, ki nas povezuje z naravo, zato si jo lahko privoščimo vedno in tako stavimo na nekaj povsem naravnega. Super je, če jo kombiniramo z belo in slonokoščeno, a tudi z rumeno in oranžno ter večno črno doživlja svoje top trenutke. Kateri pa so kosi, ki jih res moramo imeti?

  • Rjava jopa, dolga ali kratka
  • Rjava pletena obleka
  • Rjava usnjena jakna
  • Rjav kostim ali le hlače z visokim pasom
  • Dodatki v rjavi, naravni barvi konjaka
Erdem
Massimo Dutti

Jesen prinaša res veliko tovrstnih kosov, zato se bomo lahko prav dobro poigrale z garderobo, ki je še kako šik in elegantna. In če rečem “rjava”, takoj prikličem v spomin Max Marine plašče, saj so paradni konj znamke, večni in, jasno, v rjavi barvi. Tudi dodatki doživljajo popoln revival, z večjimi torbicami, ki spominjajo na 70. leta, gležnjarji in škornji, ki so vedno nekaj posebnega. Rjavo-gorčična in rjavo-bakrena sta odtenka, o katerih bomo še govorili!

Loro Piana
Rejina

Rebraste pletenine so še vedno zelo aktualne in nanje lahko vedno stavite. Obleke, kompleti, brezrokavniki, jope. Da pa vse skupaj ne bo preveč togo, jih kombinirajte s slonokoščeno in biseri. Za tiste rokerje po duši pa so seveda tukaj tudi usnjene jakne, bodisi rjave ali črne.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.