Ko broška spremeni vse

Napisala sem nešteto člankov o nakitu in sem velika oboževalka statement kosov, ki so opazni, ogromni, barviti, predvsem pa postavijo vedno piko na i. Ko sem prvič zagledala ogrlice čez pulover, sem bila navdušena in speta pričeska je nedvomno še lepša, če zraven nosimo viseče uhane. Podobno velja z velikimi ali tankimi prstani, ki jih nosimo tudi enega čez drugega in zahtevajo negovane roke. Tega je res veliko in v morju kovine in kamnov so tudi broške. Zanimivo, kako jih asociiram s Coco Chanel, saj je zama Gospa Broška tista z biseri in dvojnim C-jem, ki naj bi bila prava in vintage, a ponaredkov je toliko, da nisem prepričana, ali je smiselno kupiti pravo. Sicer pa, saj veste, kanček Chanela resnično ne škodi.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pri broškah je super to, da jih lahko postavimo kamorkoli, ne le na srce. Lahko popestrijo dolgočasen ovratnik, lahko so na manšetah, na torbici, na pasu v primeru gladke obleke. In seveda so najlepše takrat, ko obogatijo plašče in jakne, zato je broška pravzaprav element, ki zelo diši po zimi. Če želite biti zelo v trendu, potem lahko kombinirate več brošk skupaj, kar vedno dene dobro: manjše in različne mnogokrat prodajajo prav v kompletu in tvorijo zelo zanimivo celoto. Tudi sama jih veliko nosim, predvsem na ovratniku blazerja in na mehkih torbicah, ker poskrbijo, da dobi kos kar novo dimenzijo in izgleda nov.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ker je zunaj mrzlo in vse nosimo šale, kape ter rokavice, ne pozabite na broške tudi za te modne dodatke. Lahko si jo omislite na šalu ali na kapi in jo seveda menjate po razpoloženju. Če ste za klasiko, potem le izberite bisere in zlato barvo, če želite kaj drugačnega in morda bolj zabavnega, poskusite s sporočili, smešnimi liki ali ljubkimi broškami, ki spominjajo na risanke. Dobra zamisel so živali: mačke in kužki so vedno aktualni.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Že nekaj časa imam kvalitetno broško na moji wish listi. Imam pa problem, ker ne vem, kje jo iskati. Tako na pamet preko spleta si je ne upam kupiti, ker bi si jo vseeno želela videti in potipati v živo.
    Kakšni predlogi? 🙂

    1. Je mala trgovina v Trstu na Piazza Unitá, a se mi ne sanja, kako se kliče, čisto zraven tiste, ki prodaja samo trobice, denimo od Alviera Martinija (to so tiste z zemljevidom). Oni jih imajo veliiiiiiko in prav zadnjič sem gledala medvedka s plaščkom od Burberryja, noro lep in za prav malo denarja!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.