Vsak dan je priložnost za novi Wow

Preden se podam v vode “must have” kosov, stila in glamurja, naj z vami delim zelo enostavno modrost: če se v sebi počutite fantastično, potem tako tudi izgledate. Zato, drage moje, vam toplo priporočam seznam stvari, ki vas naredijo srečne, da jih imate na papirju in pred seboj ter se vsak dan znova podate v avanturo, ki se ji reče: “Danes je pravi dan, da dosežem prav vse”. Rdeča šminka vam bo seveda pomagala, pa tudi tanek pas, prav tako nekaj z živalskim potiskom in visoke pete, a v kolikor v sebi niste srečne, je vse zaman, ker se stanje duha zrcali v vaših očeh, tisti, ki vas ljubijo, ga tudi čutijo in nenazadnje ste tudi ve same sposobne zaznati, ali ste globoko v sebi zadovoljne.

Vir: Pinterest
Selfie
Vir: Pinterest

Vsak dan je priložnost za novi Wow. Četudi greste samo v trgovino po meso, to še ne pomeni, da ne smete biti lepe. Zapomnite si, da se urejate zase in ne za druge, za okolje, za moža ali za svet, samo zase. Opažam, da imajo ženske napačno perspektivo in mnogokrat na to pozabijo. Ni isto, če narediš nekaj za druge ali zase, pravzaprav gre za dva različna planeta. In naj bo planet Jaz, vsaj tu in tam, na prvem mestu, ker je vesolje ogromno in se hitro zgodi, da se zgubiš. Zdaj bi vas poslala pred omaro in prosila, da iz nje vzamete tiste kose “za posebne priložnosti”, ki jih v resnici ni nikoli. Ok, novo leto in božič, morda rojstni dan in okrogla obletnica, kaj pa ostalo? Kaj pa ostali dnevi? Mar niso prav tako dragoceni in neponovljivi?

Vir: Pinterest
Vir: pinkpeonies.com

O tem pišem zato, ker sama grešim. In slišala sem, da “imaš v omari toliko lepega, nosiš pa vedno podobne kavbojke in super enostavne majice”, kar mi je dalo misliti. Se sicer nimam za leno, daleč od tega, a morda celo sem, vsaj za vsakdanje priložnosti, pa tudi takrat, ko imam občutek, da ne rabim posebnih podvigov in zato dejansko vzamem iz predala tisto, kar mi je najbližje, kar predstavlja cono udobja, ki je tako noro varna, da sploh nočem pomisliti, kako bi bilo, če bi jo za dva tedna izpustila. Ali je prav? Kaj pa vem. Jaz mislim, da je prav biti srečen in sreča ima mnogo odtenkov. Včasih je siva, kot hlače, ki jih nosim, ko sem doma in visim na Netflixu, drugič je posuta s srebrnimi bleščicami, kot top, ki sem ga imela na novoletni večerji, tretjič je mehka, kot žametna, prepasana obleka, ki jo prav gotovo premalo nosim. In vmes sem jaz.

Vir: Pinterest
Vir: pinkpeonies.com

Zato, drage moje, ne bom vam pametovala, da morate biti v visokih petah, ker sem v tem trenutku v copatih in z masko na laseh, saj jutri snemamo in imam občutek, da so lasje še utrujeni od vsega … Ampak … tu in tam … le zase … poskusite ta drugačen odtenek brezhibne sreče, ko naredite nekaj le zase in vam uspe, ko ste popolne v svoji nepopolnosti in divje privlačne zato, ker vam tista obleka podarja moč. In ne mislite, da svet tega ne bo opazil.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Draga Lorella:),
  Bravoooo, vesela sem da si napisala nekaj na to temo:)…Zakaj?? Zato, ker sem mnogokrat že slišala, kako dame rečejo: ” Ja, pa za koga naj se rihtam.,…zase…se mi ne da(:.., ma brez veze..(:”….Napaka.!!..Najprej zase!! Najprej moraš biti urejen zase, biti zadovoljen sam s seboj, da lahko osrečuješ druge…moje mnenje seveda, …ima pa vsak svojega…:),jaz pa sem na tvoji strani:) draga Lorella,
  Velik objem in krasen dan…takih ki bodi woow pa naj bo čim več:)
  Karin

 2. Popolnoma se strinjam z Lorello in s Karin! V praksi potrjena resnica! Ko sem bila mlajša, smo rekli: ” To oblekico pa “šparam” za posebne priložnosti…” Tako sem jo oblekla enkrat ali pa še to ne, in je šla “iz mode”, potem je pa res nisem več oblekla! Hitro sem ugotovila, da tako ne gre. Nova taktika je postala: kar kupim, takoj ponosim in to z velikim veseljem in visoko stopnjo samozavesti. Kar je kupljeno, je podarjeno moji “duši”!
  Vesna

 3. Čudovite nebeške oči s tem make up-om na današnjem portretu!
  Odlična poznavalka ženske duše, prav rada smuknem na glitter in se ga znova veselim.
  Bravo, Lorella! Lep pozdrav Sonja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.