Ko ličila dišijo po Parizu

Tovrstna sodelovanja so mi vedno noro všeč zato, ker znajo ujeti določen duh časa ali mesta. V tem primeru gre za kultni Pariz, mesto zaljubljencev in romantike, tisto, ki vsakič znova očara in četudi zdaj nismo tam, so dovolj dobre fotografije zato, da odpotujemo z domišljijo. Verjetno je marsikatera gledala kultno serijo Emily in Paris, v kateri smo občudovali privlačne moške, odlične stajlinge in zabavne anekdote, ki so rahlo spominjali na Hudičevko v Pradi. A nič zato, vedno mislim, da je super dobro, če se tu in tam zgodijo tudi serije, ki ne zahtevajo preveč razmišljanja, le to, da uživamo po žensko.

Spectrum x Emily in Paris
Spectrum x Emily in Paris
Spectrum x Emily in Paris
Spectrum x Emily in Paris

Po kolekciji Lancome za Emily in Paris je tukaj še eno zanimivo sodelovanje, ki nam tokrat ponuja lepotne pripomočke, ki se navdihujejo po seriji. Spectrum x Emily in Paris je serija dodatkov v roza barvi, med katerimi je tudi mini torbica za make-up ali kaj drugega, in pa čudovita skodelica za coffe to go, ki naj bi bila držalo za čopiče (jaz sem vseeno bolj za kavo!). Pastelne barve naredijo svoje, modni motivi so prisotni povsod, vse drugo je prava oda ženstvenosti in poklon našemu svetu. Od čopičev do gobic, jaz bi imela prav vse!

In seveda zdaj pričakujemo novo serijo epizod, ki naj bi se zgodila prav v 2022! Živele ženske in naše avanture!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.