Ko nosimo verižico nekoliko drugače

Pred kratkim sem pisala o tem, da je prav zdaj čas, da razkrijemo naš hrbet z raznoraznimi topi in oblekami, ki se ponašajo z močnimi, globokimi izrezi na hrbtni strani. In ravno zato je prav ta hip čas, da omenimo še dodatek, ki bo celotno zadevo povzdignil še nivo višje. Gre namreč za nakit oziroma za verižice, ki jih, namesto spredaj, nosimo kar na hrbtu. Seveda ni to nobena nova pogruntavščina, pa vendar prav vsakokrat deluje super prefinjeno in izredno elegantno, zato je to verjetno eden tistih detajlov, ki ne bo prav nikoli iz mode.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Večno ženstvenost bomo torej dosegle vsakič, ko bomo drobno, minimalistično verižico z obeskom poveznile narobe, torej obratno, kot smo vajene. Obeski so lahko v tem primeru čisto drobni in ljubki ali pa veliko večji, celo statement. V poštev v tem primeru pride tudi plastenje, a vendar previdno, saj se lahko vse skupaj kaj hitro zaplete med seboj ter posledično izgubimo efekt prefinjenosti, na katerega smo pravzaprav s takšnim lookom računale. Čudovite se mi zdijo dolge, tanke verižice v zlati ali srebrni, z dodatkom drobnega obeska, ki v sebi skriva kristale, biser ali preprosto podobo lune, zvezde, astrološkega znamenja in podobnega.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kot ulite se verižice na hrbtu podajo oblekam in topom iz satena oziroma svile, srajcam, ki jih lahko nosimo obrnjene narobe, ter skratka vsem kosom, ki v svojem kroju nosijo poudarek na odkritem hrbtu. Ob vsem skupaj pa seveda ne pozabimo na lase, ki bodo v tem primeru najlepše delovali speti v visok čop ali ljubko figo, ki jim bomo za piko na i to poletje dodale še svileno rutko, debelo elastiko oziroma scrunchie in/ali opazne špange.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.