Bazični kosi za poletne dni

Mnogokrat sem pisala o tem, da so bazični kosi tisti, ki tvorijo najlepšo garderobo. Dobre hlače, krilo do kolen, plisirana obleka, jeans jakna, prave pete in lepa torbica. No, zraven bi dodala še blazer, ki mora biti nujno prisoten, kombinezon, ker je udoben in tega še ne veste, bluza z lepimi rokavi in še kaj bi se našlo. Poletje je nedvomno čas, ko nosimo kose, ki pripovedujejo lepe zgodbe. In vse naj se vrti okoli prave izbire in dobrega stila, ki je le korak od nas, za kar se ni treba ogromno truditi, le malo dobre volje in boste uspele.

Usnjeni natikači

Obstaja velika razlika med gumijastimi, plastičnimi ali usnjenimi. In če se le da, se raje odločite za natikače kot za japonke. Natikači so vseeno elegantnejši in primerni tudi za malo bolj zahtevno obleko.

Vir: Netaporter

T majica

Bela je na prvem mestu. Prav navadna in enostavna, popestrile jo boste z dobrim nakitom. Lahko pa se odločite tudi za kaj več, za pastelne barve, napise, dodatke. A brez bele ne bo šlo in mora biti vedno brezhibna.

Vir: Netaporter

Kratke hlače

Lepe, torej nikakor tako kratke, da jih ne boste nosile. Izberite pravo dolžino in bombaž, svetlo barvo in zavihan rob. Vedno pridejo prav in poskrbijo, da ste urejene in lepe. Dobra izbira so tudi rahlo daljše in široke, kot bi bile krilo.

Vir: Netaporter

Enodelne kopalke

Super trend tega poletja in nedvomno zelo, zelo primerne za na plažo in zato, da se preprosto počutite dobro. Enodelne kopalke so must have in nikoli jih ne bo preveč. Enobarvne ali z vzorci, retro ali v slogu 90., izbira je le vaša.

Vir: Netaporter

Dober kos nakita

V zlati barvi in naj bo opazen. Nakit naredi svoje, vedno in povsod. Četudi nosite super enostavne kose, je prav nakit tisti, ki bo postavil piko na i. Imejte ga na pretek in se z njim igrajte zato, ker je zabavno.

Vir: Netaporter

Čudovita bluza

Boho, s tilom in čipko, nujno bela. Stavite na pomembne, opazne rokave in široko obliko. Super bo s kratkimi hlačami ali navadnim jeansom. Če ste bolj za minimalističen slog, potem naj bo moškega kroja, tudi ta vedno pride prav.

Vir: Netaporter

Poletna obleka

Do kolen, pa tudi dolga in zelo romantična. Takih je ogromno in mislim, da se boste dobesedno izgubile v morju ponudbe. Majhne rožice, pasteli, prepasana, gladko padajoča, rahlo bolj oprijeta … res jih je veliko!

Vir: Netaporter

Torba iz rafije (ali pletena)

Zamenjala je navadno torbico, kar je tudi prav, saj smo sredi poletja. Je večja in zato primerna za vse stvari, oziroma kar pol stanovanja, ki ga dnevno prenašamo s sabo. Lahko ima cofe, resice, kite ali je gladka. Če pa je vsaj malo navihana, vas bo naredila toliko mlajše.

Vir: Netaporter

Vem, da je te dni zunaj peklensko vroče, a vseeno upam, da maksimalno uživate poletje.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Pozdravljeni. Lepo prosim če mi zaupate kateri brand je bluza v članku Bazični kosi za poletne dni. Najlepša hvala. Nina

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.