Ko spomini postanejo prave umetnine

Originalno darilo za tiste, ki jih imate radi, a po drugi strani bi rekla, da je to super darilo tudi zase. V obdobju, ko imamo skoraj vse fotografije shranjene na telefonu in računalniku, bi bilo prav lepo imeti izbor svojih najljubših fotografij na zidu, in sicer na platnu. Spomini ne zbledijo in so v nas še kako živi, zato je prav, če jih ovekovečimo tudi na drugačen način, jih imamo pred nosom vsak dan in tako prikličemo pozitivne misli in občutke. Trenutki, objemi, ljubezen, dopust in žive barve, ki ti vsakič znova dajo vedeti, da si še kako živ.

Vir: www.cute.si
Vir: www.cute.si
Vir: www.cute.si

Po novem vam spletna stran www.cute.si/art ponuja prav to: hitro in enostavno spreminjanje fotografij v čudovit kos umetnine na platnu. Ponujajo vam vrsto kakovostnih printov na platnu, z vašimi edinstvenimi spomini. V samo nekaj preprostih korakih lahko svoje najljubše fotografije spremenite v umetniško pravo platno in za vedno občudujete svoje spomine na steni. Seveda imate na izbiro različne velikosti in platna po meri, ki ustrezajo vašim potrebam, saj je vsak kos ročno izdelan.

Vir: www.cute.si
Vir: www.cute.si
Vir: www.cute.si

Oživite svoje najljubše spomine tako, da v neverjetnih panoramskih tiskih na platnu prikažete sanjske poglede na gore, ali pa stari fotografiji prinesite sodoben videz, tako da natisnete fotografije iz otroštva, da postanejo popolno umetniško platno. Fotografije s platna so natisnjene na visokokakovostnem bombažnem ali poliestrskem platnu in nameščene na ročno izdelanem okvirju iz masivnega lesa.

Vir: www.cute.si
Vir: www.cute.si
Vir: www.cute.si

Prilagojeni printi na platnu so izjemna darila, spominjajo vaše ljubljene na neverjetne spomine, ki ste jih delili z njimi, in bodo presenetljivo umetniško delo, ki ga boste lahko razstavili v svojem ali kot darilo v njihovem domu. Gledati vsak dan svoje najboljše fotografije na platnu bo veselje, ki s časom ne bo zbledelo, ampak vas bo vrnilo v tisti čas, ko ste bili skupaj in počeli stvari, v katerih uživate in jih imate radi. Originalna zamisel za darilo ali preprosto zase, da bi popestrili zidove doma in sebi podarili nekaj edinstvenega.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.