Spanje na oblaku je danes možno

Spalnica je v našem domu prostor sproščanja in miru, zato je pomembno, da jo opremimo kvalitetno in po lastnem okusu. Pohištvo mora biti prijetno in prijazno, saj je spalnica prostor, v katerem počivamo, se regeneriramo in marsikdaj dobivamo nove, ustvarjalne ideje. Temelje dobrega počutja postavite s kvalitetnim posteljnim okvirom in ležiščem, nadaljujte pa z izbiro kakovostnih, modernih in funkcionalnih garderobnih omar oziroma s celotnimi pohištvenimi sestavi. Seveda odigrajo tudi barve pomembno vlogo: pastelne delujejo sproščujoče in sveže, bela je že skoraj nujna, medtem ko so močni odtenki neprimerni. Če se le da, ugasnite vse električne naprave, z računalniki in telefoni vred, naj počivajo v dnevni sobi, ker so tam veliko manj škodljive.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pomembna je tudi izbira prave vzmetnice, ki mora biti 100 % prilagojena našemu življenjskemu slogu. Ni vseeno, kje spimo, in ni vseeno, kakšna je kakovost vzmetnice, ki jo načeloma imamo v spalnici deset let ali še več. Tudi na tem področju se je tehnologija zelo razvila in danes imamo na voljo nešteto modelov in velikosti, tako da lahko mirno rečemo, da obstaja prava vzmetnica za vsak hrbet, tudi za tistega, ki je najbolj problematičen.

Vir: Pinterest

Zgodba vrhunske blagovne znamke vzmetnic Tempur je neposredno povezana z razvojem istoimenskega materiala, ki ga je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja zasnovala NASA. Na osnovi tega edinstvenega materiala je podjetje Tempur zgradilo kolekcijo vzmetnic, ki so, takoj po predstavitvi leta 1991, požele velik uspeh. Tempur je namreč material, ki ima sposobnost reagiranja na vašo telesno temperaturo, poskrbi za enakomerno razporeditev telesne teže po površini in zagotavlja izjemno izkušnjo udobja med spanjem. Ta aktivni material lahko zadovolji popolnoma različne spalne potrebe, zato Tempur vzmetnicam zaupajo že v več kot 76 državah po svetu.

Tempur vzmetnica @Harvey Norman
Tempur vzmetnica @Harvey Norman

Vzmetnice Tempur so namenjene vsem z aktivnim življenjskim stilom, ki cenijo dober spanec in želijo izboljšati kakovost svojega življenja. Po več kot treh desetletjih inovacij in razvoja je nastala kolekcija, ki nudi različne izkušnje udobja za popolno noč po napornem dnevu. Že prvič, ko boste spali na vzmetnici Tempur, boste ugotovili, da se občutja udobja na njej ne da primerjati z nobeno drugo. Tam, kjer je pritisk telesa na površino največji, se material Tempur na toploto odzove z mehčanjem; na hladnejših točkah pa ostane nespremenjen. To vam zagotavlja dobro podporo in sprostitev v prav vsakem spalnem položaju. V šestih različnih kolekcijah vzmetnic boste zagotovo našli tako, ki se bo optimalno prilegala vašemu telesu. Proizvodnja vseh izdelkov poteka po najvišjih standardih kakovosti, zato nudijo vse vzmetnice Tempur poleg izjemnega udobja tudi desetletno omejeno garancijo.

Tempur vzmetnica @Harvey Norman
Tempur vzmetnica @Harvey Norman

Seveda je tako, da vzmetnice ne kupujemo vsak dan, torej je kar dobro, če se lahko o kakovosti prepričate tudi sami. Harvey Norman vam ponuja edinstveno priložnost, da si naročite vzorec vzmetnice in ga dobite po pošti. Spanje na vzmetnicah in vzglavnikih TEMPUR® je zato mogoče primerjati z udobjem spanca na oblaku. Obrazec najdete tukaj. 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.