Modne bleščice tega tedna

Teden spomladansko-poletne mode naslednjega leta se je te dni že preselil v Milano, kjer pa je celotno dogajanje ostalo močno podrejeno preventivnim zdravstvenim ukrepom. Mnoge modne hiše so torej tako kot v New Yorku tudi raje izbrale predstavitev nove kolekcije v digitalni obliki, le preko kataloga, ali pa so priredile revijo brez oziroma z minimalnim občinstvom. Znova nas razveseljujejo tudi jesenske novosti, zato pokukajmo med tiste najbolj bleščeče tega tedna:

Max Mara pomlad 2021

Max Mara je tako na primer svojo predstavitev kolekcije pomlad/poletje 2021 izpeljala pred polno dvorano, medtem ko je Temperley London ostala pri katalogu z 39 outfiti.

Temperley London pomlad 2021

Nov katalog letošnje jeseni in zime predstavlja modna hiša Ralph Lauren, kjer z lahkoto najdemo ogromno odličnih in predvsem zelo elegantnih stilskih predlogov letošnje hladne sezone.

Ralph Lauren Jesen/Zima 2020/21

Modni duo Dolce & Gabbana tudi to jesen ostajata zvesta tradicionalni zgodbi, kjer v novi kampanji v črno-beli podobi blesti model Chiara Scelsi.

Jesen/Zima 2020/21

Za črno-belo podobo letošnje hladne sezone se je odločila tudi slovita hiša Chanel, v kampanji pa ne primanjkuje znanih imen, kot so Kaia Gerber, Adut Akech, Jill Kortleve, Fran Summers, Lineisy Montero, Rianne van Rompaey, He Cong, Vittoria Ceretti, Abby Champion, Nike Praesto Nordstrom, Evelyn Nagy ter Vivienne Rohner.

Jesen/Zima 2020/21

In še ena črno-bela verzija te jesenske modne podobe je tu, saj se je za takšno kampanjo odločila tudi znamka Celine, tokrat z novo ambasadorko, K-pop zvezdnico Liso, glasbene skupine Blackpink.

Jesen/Zima 2020/21

Nekoliko drznejšo podobo hladne sezone so tokrat izbrali tudi pri modni hiši Burberry, kjer so se kampanji pridružile Mariacarla Boscono, Mona Tougaard, Maty Fall Diba, Sora Choi in Tara Halliwell.

Burberry Jesen/Zima 2020/21

Nenazadnje gre omeniti še čudovito Irino Shayk, ki tokrat pozira v sklopu nove, jesensko-zimske kampanje udobne in tople kolekcije Nicole Benisti.

Nicole Benisti Jesen/Zima 2020/21
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.