Stajling dneva: kanček rumene in superge

Drage bralke in močne ženske,

na koncu je pomembno samo nekaj: da nosimo sonce v srcu. Jaz ga imam in srčno upam, da tudi ve. Če pa ste slučajno v dvomu ali preživljate trenutke, ki niso najlepši, si le vzemite čas zase, tisti zlati čas za stvari, ki vas osrečujejo in so lahko nepomembne za druge, a prosim, vsaj ta teden, postavite sebe na prvo mesto in poslušajte tisto, kar vam govori srce. V vas je ključ za vse rešitve in tegobe, moj nasvet pa je, da ugasnete televizijo, radio, spletne strani, ki poročajo samo o negativnem. To ne pomeni, da vas ne briga, pomeni samo, da morate zadihati. Sem z vami na tej poti, ki zna biti zelo zahtevna in naporna, pa vendar zmoremo in celo še več: na koncu bomo močnejše. Močno vas objemam in ostanite zveste sebi, ker je to na koncu najbolj pomembno.

Ta stajling je nastal preden je rumena obnorela Slovenijo in zdi se mi prav zanimivo, kako ga lahko objavim ob pravem času. Rumena je barva optimizma, radosti, pozitivnosti in je nedvomno tudi barva, ki prinaša energijo. Ko pomislim na vse njene lastnosti, lahko le zaključim, da je to pravi trenutek zanjo. Mislim, da ni naključje, da jesen prinaša toliko rumene v vseh odtenkih in lepo je vedeti, da bo znala popestriti garderobo. Obula sem superge in tako je nastal stajling, ki me močno spominja na gimnazijo in čas, ko je bilo vse tako brezhibno in lahkotno. Kot moj korak te dni, in naj bo to pozitiven začetek novega tedna za vse nas.

Moj stil je sledeč: krilo Oviesse, svileni top Dixie, jopa Sezane, superge Ralph Lauren, torbica Zara, prstani Swarovski  in Monica Vinader.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
 1. pri nas na Gorenjskem se sonce samo sramezljivo kaze izza oblakov in nam mah v slovo
  Lorela s svojo opravo ste nam pa pricarala se malo tistih lepih soncnih dni. Kot vedno cista petka. Lep soncen pozdrav.

 2. Ga. Lorella, zelo šik, .me ta stajling spominja na mojo mladost. Rumena ja, to je sonce , ki ti da energijo,
  da se bolje počutiš in vidim iz fotografij, da izžarevate toploto in ljubezen do življenja. Ja in še enkrat rumena v dneh, upam lepe jeseni.
  Lep sončen pozdrav iz Maribora.

 3. Prelepa ste Lorella, vedno moderna a vendar svoja, originalna. Zelo ste zenstvena, vse kar oblecete vam pase, elegantno, sportno, karkoli. Jutri si bom omislila podoben styling, imam rumene Zarine hlace in bele Tosca superge, pa podobno belo jopico prav tako iz Zare. Komaj cakam na vas naslednji styling.

  Lp iz Maribora, Edita

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.