Kolekcija H&M za dom: čista in preprosta

Moram reči, da me H&M navdušuje bolj v smislu dodatkov za dom kot v smislu oblek. Seveda znajo imeti ljubke kose, a še več lepega najdem takrat, ko iščem kaj malega za dom in se potem zagledam v njihove kolekcije. Edini minus je, da kolekcije žal ni pri nas, jo pa lahko naročite po spletu ali ko ste na Dunaju, stopite v njihovo trgovino, ki je res zelo, zelo lepa.

H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020

Podobno kot pri Zari home in Ikei, ponuja tudi H&M home zelo čiste linije in stavi predvsem na dodatke. Vaze, nočne lučke, odeje, blazine, umetne rože, škatle za nakit in vse drobne stvari, ki jih običajno potrebujemo doma. Prav s pomočjo majhnih dodatkov ustvarimo dober stil. Barve ostajajo svetle, izjema so prostori, mišljeni za otroke, ker postajajo odtenki nekoliko intenzivnejši. Sicer je veliko bele, sive, bež in črne.

H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020

Nova linija ponuja zelo lepe kose tudi za verande, balkone in vrtove. V pričakovanju lepega vremena so tukaj različne vaze in lončki za naše zelene površine. Vse, kar je zeleno, je kot val dobre energije v našem domu, zato le razmislite o lepih kotičkih, kjer se boste prelevile v mini strokovnjakinje za zemljo. In to ni šala! H&M Home ponuja tudi ogromno naravnih odtenkov ter materialov; Švedi imajo tako ali drugače zelo dober bombaž, ki ga izpostavljajo v liniji oblačil in tudi v tej. Od preprog do brisač, vse ponuja odlično razmerje med kvaliteto in materialom.

H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020
H&M home 2020

Veste, kaj? Ko gledam te slike, se prav sprostim, ker je notranja oprema poglavje zase in je nekaj, kar nas nežno poboža po duši. In danes sem našla kar nekaj zanimivih namigov za svoj dom.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Cudovito, pravi balzam za duso, hvala, Lorella. Tudi jaz v tujini vedno poiscem Zarino ali H&M trgovino za dom, skoraj nemogoce, da si ne bi privoscila kaksnega lepega dodatka…

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.