Štiri vrste midi kril, ki jih potrebujemo to pomlad

Pravzaprav gre to pomlad za izredno klasične primerke kril, pa vendar tudi ta v sebi nosijo kanček nenavadnosti ali bolje rečeno, nevsakdanjosti. Izredno pomembni so tako materiali kot barve, potiski in tudi sam kroj. Predstavljajmo si predvsem klasiko, kot smo ji bili priča že lani, ki pa so ji morda dodani asimetrija, živalski vzorec, velike in zelo opazne dekoracije in podobno. Med pestrim naborom bomo v naslednjih mesecih torej nosile predvsem tovrstne primerke midi kril:

Pinterest

Usnjeno – ki bo v družbi blazerja delovalo še kako šik, v takšni kombinaciji pa bo to zagotovo odlična izbira tudi kot službeni look. Zraven se dobro podajo salonarji z drzno peto ali pa povsem minimalistični sandali s srednje ali zelo visoko peto ter paščki kot glavni modni element.

Net-a-Porter
Net-a-Porter

Denim – seveda je lahko povsem klasičnega kroja, kjer naj bo poudarek na visokem pasu, a še bolje bo, da je krilo krojeno nekoliko odštekano, morda s strganimi oziroma vsaj natrganimi detajli, spranega videza ali velikimi žepi in gumbi za dekoracijo.

Net-a-Porter
Net-a-Porter

Plisirano – torej tisto, ki deluje izredno lahkotno in zelo elegantno, če se le da, pa naj se ponaša tudi s prelepimi, vpadljivimi potiski. Tudi tu lahko kot protiutež oblečemo blazer, medtem ko naj bo obutev nekoliko močnejša, torej morda škornji ali kasneje, ko bo topleje, mules pete.

Net-a-Porter
Net-a-Porter

Svileno/satenasto – je med vsemi možnimi krili zagotovo eno najdelikatnejših in tudi najbolj prefinjenih, hkrati pa tudi najbolj zahtevno, pa ne toliko z vidika kombinacij kot same nosljivosti, saj se pri tem vidi vsak detajl našega telesa. Še vedno so zraven dobrodošle pletenine, v toplejših dneh pa bo dovolj že navadna T majica, ljubek top ali modna srajca. Tudi tu naj na nogah pristanejo sandali z visoko petko, morda slingback salonarji z mini petko ali celo bele superge, ki nudijo ravno pravšnji kontrast.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.