Komplet je vedno dobra odločitev

Najbrž je že tako, da v modi velja meni zelo znan pregovor: Nikoli ne reci nikoli. Razlog je preprost: vse, česar še včeraj ne bi nosila, ker se mi je zdelo grdo ali staromodno, postane jutri, hmm, vsaj “zanimivo”. Podobno zgodbo so pri meni doživeli kostimi, saj sem jih kot mlada ženska dokaj veliko nosila in vedno se mi je zdelo, da bom tako vsaj izgledala resnejša. Oziroma da me bo svet bolj resno jemal. Potem sem prišla v fazo, ko so se mi isti kostimi zdeli za starejše ženske in prav gotovo ne zame, ko pa so ponovno prišli v modo (nedavno tega), sem bila spet v dvomu. Danes je tako, da so mi všeč, ker imam občutek, da so matchy matchy stvari vedno elegantne in sofisticirane. Ne govorim le o kostimih, temveč tudi o torbicah, ki se ujemajo s čevlji in pasovi, o trenirkah iz kašmirja in kompletih spodnjega perila, ki nam ponujajo tudi haljo. Skratka: skladno je lepo.

Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

Ne čudi me, da je sedaj v modi toliko tega. Čeprav imamo na eni strani zelo športne in vsakdanje kose, imamo na drugi kar veliko zanimivih rešitev za poslovno in moderno žensko. Onkraj klasičnih kavbojk so tukaj tudi kosi, ki znajo pristno navdušiti. Kaj bi torej izbrala? Twin set se mi zdi vedno dobra odločitev (majica in jopa v kompletu), prav tako body in jopa. Hlače in bluza v slogu pižame je nekaj, kar me že dolgo mika in čeprav vem, da morda ravno v službo takšna ne bi šla, se po drugi strani vidim s takim kompletom in visokimi sandali. Mislim, da zna biti super seksi, je pa spet vprašanje, kam bi šla. Morda na grad Socerb na večerjo, to bi mi bilo všeč.

Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara
Vir: Zara

Biti skladen je bilo včasih pase, zdaj je ponovno v modi in res je, v tem usklajevanju je nekaj čarobnega, ker loviš barve, vzorce in se neprestano sprašuješ, ali morda ni vsega preveč. Rešitev je lahko zelo enostavna: kupite tri kose, a jih potem ne nosite skupaj. Ok, ne gre več za komplet, ampak boste imele zelo harmonično garderobo in s kombiniranjem ne bo težav. Sicer pa, saj veste, kako je z našo cono udobja: tu in tam je dobro, če jo premostimo in se pustimo presenetiti, ker ni rečeno, da bomo razočarane.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.