Moj ženstveni videz za jesenske dni

Ko sem v Paolinem butiku, v hotelu Kempinski v Portorožu, res uživam. Razlogov je veliko, a na prvem mestu so vse tiste čudovite obleke, ki visijo pri njej, in način, kako jih zna Paola kombinirati. In zdaj, ko je jesen tukaj, se je vse obarvalo v tople in prijetne barve, ki me grejejo do dna duše. Res bi imela vse, kar je potem “rahlo” problematično; saj veste, kako je z nami, Bog ne daj, da naletiš na podobno trgovino s kreditno kartico in mislijo, da “v omari res nimaš nič pametnega”. Hmm… Pastelne barve so moja šibka točka in za začetek jeseni sem se odela prav vanje, to pa je moja izbira.

Volna v barvi smetane

Prava dolžina, čudovit odtenek in izredno mehak material. Ta komplet me  je noro prepričal, z elegantno zavezanim pasom in plaščkom, ki ga po novem ženske nosijo le na ramenih. Zakaj? Ker ga tako predlaga naša Melania in zanimivo, kako je ta trend prepričal ženske po vsem svetu. Seveda tudi mene. Ko imam na sebi to barvo, se počutim vrhunsko in zdi se mi, da je vse možno. No, saj tudi je, mar ne?

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Nova siva

Čudovita in preprosta v svoji eleganci. Plisirana obleka, usnjen pas z veliko torbo, ki spominja na ogromno drobižnico, volančki, daljši v zadnjem delu in vse na svojem mestu. Te lahke volne so čudovite, ravno prav tople in nič pretežke, kajti včasih je res tako, da postanejo določeni kosi naporni, če jih imamo na sebi cel dan. Stvar kvalitete, seveda, ki je v tem primeru vrhunska.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Teddy plašček in pudrasta

Tudi to sem spet jaz in ve to dobre veste. Pudrasti odtenki so mi zelo blizu in ta kombinacija je bila res brezhibna: oprijet jeans, majica iz kašmirja in teddy plašček z bleščicami na rokavih. Super za vsak dan in super tudi v smislu drugačnega kosa, ki z lahkoto nadomesti klasičen, črn plašč, ki ga prav gotovo imate.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Biscotto! Ali piškotek

Tako mi je rekla Paola, ko je zame izbrala to kombinacijo. Barva biscotto, oziroma piškotek je v Italiji in svetu mode pravi must have, hkrati nekaj novega v jesenski garderobi. Nikoli ne bi sama izbrala tako kratkega mini krila, a v kombinaciji s pulijem in plaščem je bil ta kos vrhunski. In tudi kasneje, denimo z debelimi nogavicami in bulerji bi ga lahko nosila. No, vidite, pri modi mi je všeč tudi to, da zna v meni premakniti meje in cone udobja.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Res sem uživala in kmalu vam bom skupaj s Paolo predstavila zimsko kolekcijo, z bundami in puhovkami, ki so bile prav tako vrhunske. Seveda pri njej najdete še veliko več in če imate kaj časa, si le privoščite dobro kavo in sprehod po njenih čudovitih oblekah. Se beremo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

18 komentarjev
  1. 🙂 🙂 🙂 …. pa še res je: kako lepe noge ima gospa Lorella!

    Vse kombinacije so čudovite in mogoče bo res, o priliki treba, iz Štajerske, na kavo, v Portorož. – kot v starih časih 😉
    Lep pozdrav

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.