Kopalke za vse minimalistke po duši

Kopalna sezona je v polnem teku in izbira kopalk je letošnje leto velika. Trendi narekujejo veliko novih krojev, barv in detajlov, a če ste minimalistke po duši, se verjetno držite čim bolj enostavnih modelov. Tudi za vas je veliko lepega na trgu in veliko blagovnih znamk vam je prišlo nasproti. Med enodelnimi kopalkami lahko opazimo tri kroje, ki prevladujejo na modni sceni. Bikini top je v novi podobi, ki jo spremljajo čiste linije in različno široke naramnice. Če ne marate opaznih črt od sončenja, izberite čim bolj tanke naramnice, obstaja pa seveda izredno priljubljen model brez naramnic, ki je kot nalašč za sončenje. Med materiali lahko opazimo čisto gladkega, pa tudi rebrastega, ki doda posebno noto. Med odtenki so tukaj bela, črna, zemeljski toni pa tudi zelena in pasteli. Spodnji in zgornji del naj ne bosta iste barve, poigrajte se z mešanjem na primer črne in bele, črne in zelene ali pa bež in svetlo roza.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
COS
SWY studio
Love Street

Pestra izbira pa je tudi med enodelnimi kopalkami za vse tiste, ki prisegate nanje. Kroji so kot pri enodelnih kopalkah preprosti in ravno barve ter modni detajli so tisti, ki pustijo pečat. Cut-out detajl je tisti, ki doda kljub zakriti koži tisti x fakor, zanimiva popestritev pa je tudi na dekolteju pa tudi hrbtu, ki izpade izredno seksi. Trendi barv so podobni kot pri dvodelnih kopalkah, velik poudarek pa je tudi na vojaško zeleni, ki pristaja različnim tonom polti in barvam las. Beli odtenki pa prevladujejo pri pletenih krojih kopalk. Enodelne lahko nosite tudi kot top na jeans hlače in so izbira, v kateri se boste počutile najbolj udobno. Dobre kopalke so lahko velika investicija, saj ko najdete popoln model, v katerem se dobro počutite, dobite občutek, kot bi zadeli na lotu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Und swimwear
A&F
COS
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.