Kos, ki ga znova obožujemo

Nekoliko muhasto spomladansko vreme nam kljub vsem nevšečnostim ne preprečuje, da bi prav ta hip uživale v nekaterih najlepših trendih nove sezone. Slednjih je kar nekaj, pa vendar je potrebno priznati, da se je zadnjih nekaj let v našo redno garderobo zasidralo kar nekaj tistih kosov, ki so sprva morda kazali zgolj na modno muho tiste sezone, a so prav zaradi nosljivosti, uporabnosti, pa tudi ženstvenosti in prefinjenosti postali stalnica vsake pomladi in poletja. Med takšne na primer sodijo dolge, boho obleke, srajčne obleke na gumbe ter ljubki topi z golimi rameni, prav tako zelo rade nosimo razkošne bluze z visokim ovratnikom in napihnjenimi rokavi, modni ostajajo tudi kompleti, sploh kostimi in crop topi v družbi širokih hlač ali dolgega krila. Pa vendar gre poleg vsega naštetega v sam vrh uvrstiti prav slip top, tudi slip obleko, ki ravno zaradi nežnih materialov, lahkotnosti in delikatnih, najpogosteje čipkastih obrob ter zelo preprostega kroja, predstavlja must have kos vsake tople sezone.

Tudi tokrat torej ne gre zanemariti tega sicer zelo nežnega, pa vendar modno tako zelo udarnega in pomembnega kosa. Top je super izbira ne glede na vreme, saj jih spomladi odlično nosimo pod blazerjem, letos pogosto tudi pod jopo, medtem ko se poleti, pa tudi v jeseni super dopolnjuje z neštetimi krili, kratkimi in dolgimi hlačami, nekatere pa si jih privoščijo tudi s trenirko oziroma v nekoliko bolj športnem kontekstu.

Slip obleka sicer prav tako ostaja izredno zaželen kos, ki pa od nas terja kanček več premišljenosti, sploh če je kroj nekoliko bolj raven oziroma ožji, material pa takšen, da hitro razkrije vsako nepopolnost telesa. To pomlad je ta obleka zelo lepa družba kratkim in dolgim jopam, predvsem pa jo tokrat srečujemo v povezavi s srajcami ter casual kosi, kot sta jeans jakna in špagarice.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.