Kakovost življenja izboljšamo z majhnimi stvarmi

Ne vem, če obstaja kaj lepšega kot to, da prideš domov, se preoblečeš, postaviš na ogenj kavo, se usedeš na kavč in uživaš. Starejši kot si, bolj ceniš te trenutke, morda tudi zato, ker se zaveš pomembnosti doma v smislu zavetja, zato je tudi še kako pomembno, da je ambient, v katerem živimo, prijazen in prijeten, predvsem pa odsev tega, kar smo.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Ko pomislim na moj dom, so prva asociacija pastelne barve in takoj za njimi vonj. Ker sem tudi sama zelo pozorna na parfume, nisem prav nič manj zahtevna do svojega doma in dobro se mi zdi, da vse diši po dobrem in čistem, ker sem tako še raje doma. Trgovine Atelier Rebul, ki jih najdete po Sloveniji (kmalu bo nova odprta tudi v Celju), vam ponujajo vse, kar potrebujete za prijetno bivanje doma, od sveč do difuzorjev in vse skupaj se potem poveže z linijo za telo, ki nadaljuje isto zgodbo.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Danes vam predstavljam zelo sofisticirano in čutno linijo Pera, ki me je te dni popolnoma prevzela. Ne samo, da gre za edinstveno dišavo, ki te popelje v daljne kraje, tudi vonjave za telo (tekoče milo za roke, milo za tuširanje, krema za telo, krema za roke in nenazadnje parfum) prebudijo vse čute. Atelier Rebul ima to neverjetno in zelo cenjeno posebnost, da ustvarja dišave, ki jih lahko najdete le tukaj in niso prav nič podobne drugim, so edinstvene, prepoznavne in prav gotovo eksotične.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Pera oziroma današnji Beyoğlu je eno najpomembnejših okrožij v Istanbulu, kjer se vse od srednjega veka srečujejo kultura, umetnost, moda, gracioznost, vzhod in zahod. In prav tu se je leta 1895 začela zgodba Atelier Rebul, natančneje na ulici Grande Rue de Pera. Kmalu po odprtju svojih vrat je kolekcija kolonjskih postala pravi hit Pere in neizmerno priljubljena med tamkajšnjo gospodo. Temu v čast je nato z leti nastala kolekcija Pera, kot kompliment temu obdobju prepoznavnosti in popularnosti.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

V osrčju kolekcije Pera je zaznati bogate začimbe, ki prebudijo čute. Kombinacija vrtnice, pačulija in jantarja se prijetno poigrava s čuti in razkrije osupljivo izkušnjo dišave. Ta spominja ne neskončno število vonjav, okusov in tekstur, ki se jih ni moč naveličati in nikoli ne izgubijo svoje elegance. Obožujem te izdelke, za katere lahko rečem, da so prav za dušo in se te globoko dotaknejo. Ker so mi pri srcu edinstvene lepotne zgodbe, priznam, da je tudi ta zasedla posebno mesto in me že mnogokrat spravila v dobro voljo.

Foto: Zen za Atelier Rebul
Foto: Zen za Atelier Rebul

Naj vas ne čudi: dišave in vonji, ki se jim »izpostavljamo«, močno vplivajo na našo vedrino, pomagajo nam razbremeniti napetost in jih lahko uporabimo tudi v določenih seansah aromaterapije. Zaznavanje ene same dišave lahko oživi skrite energije, povzroči psihofizično uravnoteženje in pomaga pri sprostitvi. Znatno izboljša kakovost življenja in pomaga obvladovati ali reševati zapletene situacije. Zato je še kako pomembno najti parfum, ki se zna dotakniti teh notranjih, skrivnostnih strun in s čarovnijo poskrbi, da se počutimo bolje.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.