Čiste linije večernih oblek Pronovias

Čeprav je španska blagovna znamka znana predvsem po poročnih oblekah, so tudi večerne prava paša za oči. Ko je, nedolgo tega, nastala red carpet linija, je bilo v hipu jasno, da bo požela velik uspeh. In tako je tudi bilo. Pronovias preprosto obvlada in tako, kot poročna kolekcija, je tudi večerna zelo posebna, sofisticirana in šik. Zanimivo je, da so prisotne dokaj močne barve in tako plavamo v morju različnih modelov, ki so vedno prilagojeni postavi; že nekaj časa nam namreč Pronovias ponuja tudi obleke za ženske z oblinami, ki so naravnost čudovite.

Prav pred kratkim sem se pogovarjala s prijateljico, ki živi v New Yorku, in mi je pripovedovala o tem, kako so ženske v večernih oblekah že ob šestih popoldne in je vsaka prezentacija knjige priložnost za to, da oblečejo nekaj ekstra lepega. To se mi je zdelo skrajno lepo, deloma zato, ker pogrešam tovrstno eleganco pri nas; tudi v zlatih časih dogodkov je tako, da se ženskam marsikdaj ne ljubi. Hkrati opažam, da se časi vseeno spreminjajo in v marsikateri izmed nas se je porodila želja biti ne le lepa, temveč tudi drugačna. Prihaja sezona porok in morda bodo te obleke vzbudile željo po modelu, ki je podoben, ali bodo navdih za nekaj, kar še pride.

Zelo so mi všeč aplikacije, gladke linije in nekoliko težji materiali, ki vsakemu modelu podarijo kanček pomembnosti. Če niste za aplikacije, potem vedite, da je tudi gladka obleka dobra rešitev, saj jo lahko vedno obogatimo z nakitom.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.