Kosi, ki jih bomo v nadaljevanju nosile še in še

Za mnoge je zaključek poletja izredno žalostno obdobje, pa vendar tudi jesen s seboj prinaša ogromno lepega, sploh na področju mode. Letošnja bo sicer kanček temačnejša, a nič zato, saj se tudi v takšnih vodah vedno najdejo nekatere izredno očarljive kreacije. O trendih smo povedale že ogromno, pa vendar gre znova in znova poudariti določene kose, brez katerih to prehodno sezono skoraj ne bo šlo, dobra novica pa je ta, da so kroji in barve večkrat takšni, da bodo uporabni še nekaj nadaljnjih let.

Suknjič – na modni sceni dominira že nekaj let zapored, tokrat pa se njegove linije nagibajo predvsem v pretekla 80. in 90. Slednje dokazujejo tako široka, podložena ramena kot oversize kroji nasploh, moška garderoba pa kot navdih ne služi le slednjim elementom, temveč se tu pogosto najdejo tudi barvne palete.

Pinterest
Pinterest

Tanjši puli – pravzaprav pletenine nasploh, a vendar je nekako moč zaslediti poplavo elegantnih, minimalističnih pulijev, ki so več kot odlično dopolnilo marsikaterim bolj izstopajočim kosom. V črni, beli, nude ali temno modri jih bomo nosile pod blazerjem, obleko z naramnicami, pod overall hlačami ali zgolj v kombinaciji s širokimi hlačami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Široke hlače – ostajajo z nami že od prejšnjih sezon in tudi tokrat je prav v tem kosu verjetno največkrat zaznati pretekla 70. Za piko na i so tu odtenki zelene in rjave, modne pa ostajajo tudi v povsem bazičnih, kot sta črna in bela. Seveda ne sme manjkati visok pas, ki ga poudarimo še z dodatnim usnjenim pasom, medtem ko so hlačnice tokrat super široke in zelo dolge ali pa precej krajše, ki segajo tik nad gležnje, velik hit pa po drugi strani ostajajo tudi oblike na zvonec, sploh ko sta v igri še žamet in obutev s platformo.

Pinterest
Pinterest

Maksi obleka – to jesen predvsem v temnih tonih, z rožami ali brez njih, z velikimi razporki in dekolteji. Tudi tu so modni napihnjeni rokavi, zelo uporabne ostajajo obleke na preklop, ne pozabimo pa niti na boho detajle, sploh naborke in volančke, ki kljub dejstvu, da je poletje že mimo, ostajajo zelo IN.

Pinterest
Pinterest

Škornji – predstavljajo obutev hladne sezone, o kateri se bo letos še na veliko govorilo. Naj vsebujejo kanček retro elegance, lahko so klasično usnjeni, v rjavi, sivi, črni ali beli, za še več izzivalnosti pa bodo prava izbira tisti v rdeči, rumeni, oranžni barvi oziroma v katerem koli živalskem vzorcu. Peta nekako ostaja midi višine, čisto tanka ali pa zelo debela, stabilna, prav takšen razpon pa ostaja tudi pri stilu, kjer se po eni strani kažejo kavbojski in motoristični oziroma celo pohodniški trendi, po drugi pa precej bolj ženstveni, elegantni, kot bi jih nosila sama princesa.

Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.