Ko kavboj trend pride v mesto

Ali, bolje rečeno, ko se prikaže cowgirl, kar ni nujno slabo. Ko pomislim na svojo mladost, takoj pokličem v spomin škornje Camperos. Ne vem, če ste jih nosile tudi ve, a jaz sem jih oboževala. In nora sem bila na fante s škornji, z leti pa sem ohranila ta fetiš. Če nosi moški kavbojske škornje, ga bom prav gotovo opazila, če tudi ni noro lep.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

 Divji zahod bo tako postal del naše garderobe, vodilno vlogo pri tem bo imela naša obutev. In kaj pri kavbojskih škornjih obožujemo poleg udobja? So večnamenski, lahko jih nosimo v kombinaciji s krilom ali hlačami, pozimi, poleti, podnevi in ponoči. Škornji in gležnarji bodo namreč iztočnica za kavbojski trend, ki bo letos prevladoval tako na naših ulicah kot v svetovnih modnih prestolnicah.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Škornji in gležnarji so torej na prvem mestu, a tudi oblačila se znajo prilagoditi temu slogu. To pomeni, da bomo nosile dolga krila z volančki, obleke s temnimi rožami (o tem sem pred kratkim že pisala), veliko semiša in usnja, pa tudi resice. Za dober kavbojski slog je ključnega pomena, da ne pretiravate. Sicer, če ste namenjene v ZDA potem je že tako, da lahko hodite po ulicah kot ženska verzija Jessia Jamesa, v nasprotnem primeru je dobro, če izberete le en kos. letošnja mrzla sezona prinaša tudi bež barvo ter veliko zemeljskih odtenkov: gre za barve, ki se s tem slogom zelo skladajo, zato s kombinacijami ne bo preveč težko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Osebno bi dodala še klobuk v slogu, a vem, da ga je pri nas praktično nemogoče nositi. Vendar, če imate srečo in vas čaka mondeni, zimski dopust, no, potem ga boste morda celo vzele s sabo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.