Kosi, primerni tako za plažo kot tudi sprehod po mestu

Čas poletja za večino pomeni tudi čas, preživet na plaži. Modna scena tam že dolgo ni več dolgočasna oziroma nezanimiva, saj se je v zadnjih letih večina modnih hiš močno posvetila tudi kopalnim trendom. Slednji do danes že velevajo veliko elegance, sploh ženske pa smo tiste, ki si lahko privoščimo tudi ogromno eksperimentiranja. Meje med casual in plažnimi kosi so tako postale precej zabrisane, kar pomeni, da obstaja ogromno tistih kosov, ki jih z lahko nosimo ob eni ali drugi priložnosti, seveda v pravih kombinacijah, z veliko stila in premišljenosti.

Velika bela srajca – deluje naravnost čudovito tako poleg kavbojk kot zgolj v vlogi oversize obleke oziroma ogrinjala, ki zakriva kopalke. Pogosto si jo lahko izposodimo kar iz moške garderobe, saj je zaželen predvsem velik, ohlapen kroj, seveda v materialih, ki nudijo lahkotnost in nosljivost tudi v najbolj vročih dneh. Zavežimo si jo okoli pasu ali pustimo, da nam prosto pada kot mini obleka, za več prefinjenosti zavihajmo rokave, hkrati pa za piko na i dodajmo še svileno rutko ter minimalistični nakit.

Instagram – Mikutas
Instagram – Camila Coelho

Enodelne kopalke – že nekaj sezon mnogim nadomeščajo tudi bodi. Torej ne nosimo jih zgolj med sončenjem in plavanjem, temveč jih preprosto nadenemo zraven kratkih hlač ali dolgega krila, vse skupaj pa zagotovo olajša tudi dejstvo, da so se številne znamke zadnjih nekaj let močno posvetile ravno enodelnim modelom. A previdno, v njih ne bodimo predolgo, saj je to še vedno material, ki ne diha.

Instagram – Mikutas
Instagram – _TheFab3

Preprosta slip obleka – v mnogih materialih in neštetih barvnih različicah, ta kos mladostno deluje na kateremkoli področju. Zelo preprost model omogoča udobje in enostavnost tudi pri kombiniranju, predvsem pa je slip obleka kos, ki ostaja brezčasen ter hkrati izredno prilagodljiv preostalim trendom.

Instagram – Sincerely Jules
Instagram – _TheFab3

Dolgo ogrinjalo – še najraje pleteno, svileno in/ali prosojno, torej čisto lahkotno in poletno nosljivo. Ko ga bomo nadele preko kopalk, je seveda dobrodošel tudi pas, ko pa ga bomo nosile po mestu, bo to super stilsko dopolnilo must have kratkim hlačam in crop topu ali mini obleki. Še vedno obožujemo modele, ki spominjajo na kimono, a vendar so ogrinjala do danes dobila že nešteto modnih podob tudi izven slednjega.

Instagram – Aylin Koenig
Instagram – Aylin Koenig
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.