Kratke hlače kot najbolj udobna rešitev

Kratke hlače sem začela nositi med obiskom Amerike, ko sem ugotovila, da jih tam nosijo vse ženske. In imela sem občutek, da sploh ni razlike med poslovnimi in tistimi, ki se sprehajajo po Central Parku. In potem sem se zaljubila v dve znamki, Ann Taylor in JCrew, ter spet ugotovila, da so bile poletne kolekcije polne kratkih hlač. Na začetku sem bila sumničava, tako kot je lahko vsaka ženska, ki je na kratke hlače pozabila nekje pri dvajsetih, potem sem se prepustila poletnemu valu in … uživala.

Vir: Pinterest

Kratke hlače so v resnici zelo zanimive zato, ker so različnih oblik in dolžin, najpomembneje je, da si iz glave izbijemo vroče hlačke, saj o teh ne pišem. Sicer ne govorim o tem, da mi niso všeč, ampak so dejansko primerne za zelo mlada dekleta. Za tiste najmanj drzne ali, bolje rečeno, najbolj privržene eleganci, so tukaj bermuda hlače ali hlačno krilo, nekje do kolen ali celo v midi različici. Super izbira za vse priložnosti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In kako nosimo kratke hlače na eleganten način?

Poskusite z bluzami, čipkastimi in z daljšimi rokavi. To je najbolj enostavna odločitev za to, da izgledate vrhunsko in hkrati ne tako, kot bi šle na plažo. Sicer s plažo ni nič narobe, a kratke hlače za v službo ali po mestu so povsem različne dolžine. Zelo lepa je tudi srajca, bodisi bela in moška ali kaj posebnega, kot je denimo srajca na črte, vedno top izbira vsakega poletja. Skratka, za več elegance poskusite odmisliti navadne T majice in se odločite za top, ki je elegantnejši. Tako boste tvorile dober kontrast.

Vir: Pinterest

Kratke hlače in blaga ali iz jeansa?

Oboje, ampak jeans deluje vsekakor bolj sproščeno in morda ne ravno za v službo. Bombažne hlače pa so druga zgodba, saj so lahko tudi mešanica z lanom in zato veliko bolj prefinjene. Osebno sem za vse široke in daljše modele, ker vedno pridejo prav in glede na to, da smo ženske danes veliko v hlačah, je prav gotovo tako, da bomo prej izbrale te kot pa denimo midi krilo.

Vir: Pinterest

Nizek ali visok pas?

Visok, po možnosti s pentljo, ki vedno poskrbi za kanček več glamurja. In visok pas pomeni tudi, da imajo dva gumba več, kar deluje zelo lepo in uglajeno, hkrati gre za model, ki gre idealno z bluzami ali majicami. Vse nosimo tako, da je pas viden. Dobra izbira za zgornji del je crop top, sicer zahteva vitko postavo, a to ne pomeni, da je le za mlade, daleč od tega.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Seveda vas bo zanimala tudi obutev. Rekla bi, da mora biti nizka, v resnici je vse odvisno od dolžine hlač: bolj so kratke, nižji čevelj zahtevajo, če so daljše, lahko obujete tudi pete. Priznam, da imam v svoji omari kar nekaj modelov kratkih hlač in me vsi navdušujejo. Težko jih zamenjam takrat, ko je zunaj resnično vroče.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.