Intenzivne barve tudi del lepotne zgodbe tega poletja

Poletje je tako na področju mode kot lepote ponovno razdeljeno na dva nasprotna pola, predvsem na področju barvnih palet. Ena stran cilja na povsem naravne, umirjene, pa tudi pastelne tone, ki vedno znova delujejo sanjavo in elegantno ter so zato kot naročeni za romantične poletne mesece. Po drugi strani pa še posebej letos ne moremo mimo intenzivnih, močnih odtenkov, ki v naš vsakdan vnašajo veselje in mladosten look, energičnost in vpadljivost. Med slednje pa ne sodi le naša garderoba, temveč tokrat tudi lepotna scena, vse od nohtov, česar smo nekako že vajeni, pa vse do šmink, senčil in eyelinerjev, ki so tokrat skoraj obvezni del našega poletnega make-upa.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Drzne barve, kot so modra, zelena, vijolična in celo rumena in oranžna, torej kaj hitro pristanejo na naših očeh. Če ste ena tistih žensk, ki se močnih barv ne boji niti na obrazu, potem si ta hip resnično privoščite, brez obžalovanja in zadržkov. Večina nas verjetno vseeno prisega na nekakšno uravnoteženo mešanico naravnega, kar se poletni podobi kar najlepše tudi poda. Predlagam, da si omislimo barvico v modri in/ali maskaro v vijolični, še raje pa črtalo za oči v zeleni, pa tudi senčilo v pink ali oranžni, seveda vse od naštetega posamično in v družbi ustaljenih odtenkov rjave, črne, bronaste in podobnih.

Marc Jacobs Beauty
Marc Jacobs Beauty
Huda Beauty
By Terry

Kadar na očeh nosimo intenzivne tone, na ustnice nadenimo le brezbarvni lip gloss ali morda nude šminko, na lica pa kanček contouringa ter osvetljevalca za več definicije in poletne svežine. Izbrano barvo oziroma barve ličil lepo kombinirajmo z dodatki, medtem ko z oblačili raje ustvarjajmo kontraste.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.