Štirje dodatki za več drznosti

Roko na srce se v vročih mesecih več pozornosti navadno namenja sami garderobi kot pa preostalim sestavinam, v prvi vrsti tudi modnim dodatkom. In čeprav v središču pozornosti vseeno pristanejo tudi določeni elementi slednjih, kot sta recimo obutev ali torbica, moda vseeno nudi veliko več kot le ta dva detajla. Letošnje poletje je resnično napolnjeno z nekaterimi statement kosi, kjer pa ne manjka modnih dodatkov, predvsem tistih, ki poskrbijo, da naša podoba v hipu doseže več drznosti.

Opazna sončna očala so tokrat super retro in prav zato tudi super vpadljiva. Poleg tistih, do danes že dobro sprejetih minimalističnih primerkov v cat eye in oglatih oblikah so dober odgovor na morda povsem casual look tudi tisti veliko večji modeli, z dodatki in dekorativo vseh vrst, ki pa konec koncev v sebi skrivajo tudi dotik damskega in prefinjenega, seveda na nekoliko modernističen način.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Mikro torbica – torej tista čisto mini, v katero zares ne spravimo več kot šminko in morda kak kovanec, pa vendar lahko naši podobi, kljub svoji majhnosti, podari velik karakter. Predlagam, da v tem primeru poleg slednje s sabo vzamemo še eno torbico normalne velikosti ali še raje zelo velikih dimenzij, ki bo služila kot odlična protiutež makro torbici, hkrati pa bo vse skupaj tudi bolj praktično. Zanimive naj bodo tudi barve, zadetek v polno pa so ta hip nedvomno vsi neon odtenki.

Pinterest
Pinterest

Nenavadne oblike – pa naj gre za torbice, sončna očala, uhane ali celo drobne pozornosti, kot so morda samo gumbi na obleki. Modne so oblike srčkov, zvezdic in školjk, vse bolj pa se v ospredje to vročo sezono prebijajo tudi naravnejše oblike, morda tiste, ki spominjajo na kristale, na kamenje na plaži ali pa katerikoli sadež oziroma rastlino. V kolikor vam to ni dovolj drzno, priporočam, da ciljate še na duet z bleščicami oziroma metalnim leskom.

Pinterest
Pinterest

Debel obroč za lase – je med tokratnimi dodatki vsekakor najbolj romantičen, zato si ga sprva predstavljamo predvsem v družbi dolgih, boho oblek, topov z naborki ter lahkotnih, plapolajočih materialov nasploh. Pa vendar je to naglavni dodatek, ki ima tako poseben look, da ga z lahkoto kombiniramo tudi z resnejšimi outfiti, kot so recimo blazerji in elegantne hlače, kostimi in kombinezoni vseh vrst.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.