Kultna optika Ghetaldus sedaj tudi v Ljubljani

Svoje prostore je odprla v samem srcu Ljubljane, na Wolfovi 8, in čeprav vam morda ni znana, gre za optiko, ki ima res dolgo tradicijo. 64 let uspešnega delovanja na Hrvaškem ni ravno mačji kašelj, zato od nje pričakujemo veliko. Najbolj so navdušili retro modeli, ki so letos pravi modni hit, svoj »modni trenutek« pa so doživele tudi živahne barve in nekoliko večji okvirji. Našla sem celo linijo Davida Beckhama in kar nekaj prestižnih znamk in modelov, ki znajo vedno popestriti obraze ter seveda poskrbeti za odličen vid.

Foto: Zak Jankovič
Foto: Zak Jankovič

Tudi sama sem se poigrala z modeli, ki so mi bili najbolj všeč in me prepričali zaradi inovativnosti, elegance, dizajna in kvalitete. V resnici se vedno zelo rada poigram z očali in menim, da jih imamo v življenju premalo, sploh tistih za vid. Običajno izberemo en model in smo mu potem zveste do groba, a v resnici bi morale imeti vsaj tri modele, ki jih menjujemo na podlagi priložnosti, trenutka in stila, ki ga imamo na sebi. V tem času so zelo v modi rjavi okvirji, potiski, zlata barva, dodatki kot so biseri, manj pa je barvitih očal, ki so nekoliko bolj aktualna v topli sezoni.

Foto: Zen za optiko Ghetaldus
Foto: Zen za optiko Ghetaldus
Foto: Zen za optiko Ghetaldus
Foto: Zen za optiko Ghetaldus

V optiki Ghetaldus med drugim ponujajo koncept brezplačnega nadzora vida. Tistim, ki se ga bodo udeležili, bodo podali strokovno mnenje glede vida in jim skladno z diagnozo in njihovim življenjskim slogom svetovali pri izbiri očal.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.