Moja 24-urna popolna zaščita celotnega telesa

Najbrž nisem edina, ki je zelo občutljiva na sezonske spremembe, in ko je za vogalom zima, no, takrat postanem nekoliko bolj zaskrbljena. Organizem mi že vrsto let pravi, da so glasilke moja šibka točka in ko se prehladim, hop, ostanem brez glasu. Telo me prav ustavi in za moje delo je to kar zahtevno, hkrati nadležno, ker sem marsikdaj ostala pred prireditvijo popolnoma nema in povem vam, da je ta izkušnja grozljiva. Zato se čuvam, pocrkljam, iščem čaje, vitamine in razne pripomočke, da prebrodim prav vsako sezono uspešno in zdravo.

Foto: Zen za Besmart Pharma
Foto: Zen za Besmart Pharma
Foto: Zen za Besmart Pharma
Foto: Zen za Besmart Pharma

O izdelku Immuno 24 Besmart Pharma sem že pisala tukaj. Gre za odlično prehransko dopolnilo, ki vsebuje kar 71 naravnih učinkovin in tako poskrbi za močan imunski sistem ter odlično psiho-fizično kondicijo. 13 za zdravje pomembnih vitaminov (od C do D3 vitamina in mimo B-kompleksa), vsi ključni minerali (cink, selen, železo in drugi), 22 esencialnih aminokislin ter 20 izbranih rastlinskih izvlečkov omogoča izpolnitev ciljev in sanj. Organizem se, zelo hitro in uspešno, počuti bolje, sama imam občutek, da je celo spanec kvalitetnejši, imam več moči, sem bolj skoncentrirana in do sedaj nisem bila niti približno prehlajena.

Foto: Zen za Besmart Pharma
Foto: Zen za Besmart Pharma
Foto: Zen za Besmart Pharma
Foto: Zen za Besmart Pharma

Sploh v teh čudnih časih, ko se hitro zgodi, da dvakrat zakašljaš in te cela ulica gleda postrani, je tako, da še posebej čuvamo svoje zdravje. Immuno 24 je zame dobra odločitev tudi zato, ker je v tekoči obliki in prijetnega okusa. Podobno, kot njihov kolagen, ki ga prav tako jemljem, ni moteč in si ga privoščim zjutraj ob zajtrku. Ker te dni pridno treniram, vidim, da omogoča tudi hitrejšo regeneracijo po treningu in sem dejansko manj utrujena. Saj veste, kako je s tem: ženske vedno izkoristimo prav vsak trenutek prostega časa in si želimo biti v top formi tudi sredi noči ali skoraj.

Foto: Zen za Besmart Pharma
Foto: Zen za Besmart Pharma

Immuno 24 omogoča 24-urno popolno zaščito celotnega telesa in deloma razmišlja o zdravju in zaščiti pred prehladom in utrujenostjo namesto mene. Prvič sem ga začela jemati lani in od takrat sploh nisem odnehala. Premor sem naredila le poleti, ko se mi je nekako zdelo, da je bil organizem močan in v top formi. Toplo ga priporočam vsem.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Oprosti, vem, da bi bilo bolj koristno, če bi prebrala članek, ampak tale stajling me je pa čist prevzel!!!! Spomnil me je na prizor Carrie Bradshaw, ko je od čakanja zaspala v ogromni prelepi sivi obleki.

  2. Hehe ☺️ tudi meni je všeč stajling! Predvsem krilo, kje se ga dobi? Ta krila opazujem že od kar so postala popularna, a so mi vedno govorili da bom njem kot trodelna omara, ker sem bolj široka… Najbž temu niti ne gre oporekat… Ampak za doma bi ga pa lahko oblekla ☺️

    1. Ja, krila iz tila so res top! Ta je znamke Needle&Thread, imajo res lepe, poglej na spletni strani, so doma v Angliji in so res specialisti na tem področju. Drugače se da najti lepa krila iz tila tudi na http://www.asos.com, cene so bolj dostopne. Glede postave pa je pomembno, da ni v pasu preveč nabrano, drugače res širi. Najbolje je, da ima elastiko v pasu in je potem gladko padajoče 🙂 Objem

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.