Kvačkani kosi imajo svoj moment

Kvačkani oziroma crochet kosi so nas navduševali že prejšnjo pomlad in poletje, trend pa se nadaljuje tudi v to toplo sezono. Boemski slog je idealna izbira za prosti čas ali pa bolj sproščene dogodke, na katerih lahko pokažete malo več kože. Kvačkane kose pa smo lahko videli tudi na modnih brveh vseh večjih oblikovalcev, kot je Valentino, Marni, Jonathan Simkhai in še bi lahko naštevali. Ti so spremenili kvačkano obleko po svoji viziji in nastale so čudovite kreacije, ki ne bodo šle v pozabo.

Salvatore Ferragamo pomlad 2020
Jil Sander pomlad 2020
Marni pomlad 2020
Jonathan Simkhai pomlad 2020

Torej kvačkana obleka je ena izmed tistih modnih kosov, ki ne sme manjkati v vaših spomladanskih in poletnih omarah. To lahko najdemo v številnih barvnih kombinacijah in krojih. Med odtenki so zaželene nevtralne barve, bela je kraljica, ki še tako pride do izraza na rahlo porjaveli koži. Zelo lepe pa so kvačkane obleke v barvah, kot so pastelno modra, baby pink, rumena in rdeča. Med dolžinami kvačkanih oblek si lahko omislite krajše, ki pridejo do izraza z dolgimi rokavi, saj poskrbijo za ravno prav razgaljene kože. Prav tako so izredno priljubljene maxi in midi dolžine, ki lepo poudarijo postavo.

Poulični slog, vir: Pinterest
Poulični slog, vir: Pinterest
Poulični slog, vir: Pinterest
Poulični slog, vir: Pinterest

Med drugimi kvačkanimi oblačili so pravi hit različni topi. Te lahko skombinirate na čisto vsakdanje kose, kot so na primer jeans hlače ali pa krilo. Fashionistke pa so vzljubile daljše kardigane in pregrinjala, ki jih prav tako lahko skombiniramo s čisto basic modnimi kosi. S svojo modno kombinacijo je navdušila Gigi Hadid, ki je k svojemu kvačkanemu modnemu kosu oblekla črne hlače in bel top, za piko na i pa je popestrila videz z visokimi petami.

vir: Skin
vir: Miguelina
vir: Dodo Bar Or
vir: McQ Alexander McQueen
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.