Lahke pletenine letošnje pomladi

Še kar jih gledamo, kajne? Pletenine so postale poglavitveni kos zimske garderobe in letos so bile tako noro lepe, da si jih je izposodila tudi pomlad. Mene res ne čudi, saj so nove volne tako noro sofisticirane in lahkotne, da jih resnično lahko nosimo do maja in potem spet oktobra, ko postanejo noči nekoliko hladnejše. Na kratko: pletenin se res ne bomo znebile in zdi se mi, da si tega niti ne želim. Pa ne le to: v zraku so tudi super elegantni twin seti, ki jih sedaj ponujata Zara in Mango.

TwinSet
Sezane
Zara
Sezane
Zara
Sezane

Opažam, da jih danes ponujajo že pri vsaki znamki. In bolj kot je znamka razkošna, bolj so pletenine dodelane in dragocene. Tako najdemo inserte iz tila ali čipke, veliko svetlih barv, super lahkotne rokave, krajše oblike in lepe gumbe za kanček romantike. Dobra novica je, da so pletenine investicija in jih bomo zato tudi veliko nosile, o tem ni dvoma. Nikar ne pozabite na možnosti kombiniranja pletenin s satenom, res dobra zamisel za vse tiste, ki imajo rade ženstveno modo.

TwinSet
TwinSet
Sezane
Zara
Sezane
Sezane
Sezane

Če torej razmišljate o nakupu, le stavite na pastelne in zelo svetle tone. Rumena, mint, roza, modra, bela in bež, te barve nas vse še čakajo in obetajo veliko. Poleti bodo te pletenine še vedno aktualne zvečer, saj so zaradi zračnosti in lahkotnih voln primerne za vse sezone. Izredno lepe so tudi s kratkimi hlačami ali z jeansom, veliko jih je v škatlastih oblikah, kar pomeni, da jih nosimo zataknjene tako, da so gumbi v sprednjem delu zaprti in dobro vidni.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.