Trend rjavih modnih dodatkov se nadaljuje

O tem, da je jesen in zimo 2019-20 klasično črno zamenjala rjava, smo že pisali. Ta trend pa se nadaljuje tudi v prihajajoči spomladanski sezoni v vsej svoji lepoti. V središču pozornosti bodo tokrat rjavi modni dodatki, ki bodo dopolnili naše modne oprave. Torej če ste že stavile na rjavo, je bila vaša poteza pametna, saj lahko kose ponovno nosite na različne načine. Rjave torbice bodo must have; bucket oblika je v igri zaradi zanimivega videza pa tudi svoje prostornosti. Če ste za manjše torbice, pa bo letošnjo pomlad kraljevala hobo oblika, ki ima retro pridih.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Temperature nam dovoljujejo, da še vedno izbiramo zimsko obutev. Škornji in gležnjarji so del našega vsakdana in so velikokrat najlepši prav v rjavkastih tonih. Ne bojte se statement modelov s posebnimi detajli. Zanimivo noto lahko doda tudi peta, ki pa naj ne bo preveč klasična (pazite le, da bo tovrstna obutev še vedno primerna za hojo). Če imate rade vzorčke, naj vas razveselimo, da bodo ti še kako in v kombinaciji z rjavo. Od živalskih potiskov leoparda do kače. Če pa imate raje rože, si omislite gležnjarje z rjavim potiskom cvetlic.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tudi z manjšimi modnimi dodatki lahko naredimo veliko razliko. Sončna očala so v igri ne glede na sezono, saj so veliko več kot nujno zlo, ki nas ščiti pred soncem. Ta so izredno stilska in to toplo sezono bodo rjavi okvirji in leče zaželeni. Vseeno pa poiščite takšne, ki bodo najbolj pristajale obliki vašega obraza. Fashionistke še vedno prisegajo na lasne modne dodatke; elastike, obroče, špangice – tudi v tem primeru stavite na rjavo ne glede na barvo vaših las, saj pristaja na vse odtenke.

Chloé
Alexander Wang
Kaleos
Fendi
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.