Lahkotne v lanu

Strastne nakupovalke ste zagotovo v trgovinah opazile, kateri trendi najpogosteje krasijo izložbe in police. Eden izmed teh je brez dvoma lan, ki je kot nalašč za prihajajoče tople dni. Velik plus lana je, da deluje izredno lahkotno in pusti koži, da diha. Izgleda izredno sproščeno, tako kot bi bile na počitnicah, edini minus, ki ga ima, pa je to, da se izredno hitro zmečka. Seveda so na voljo tudi mešanice materialov, ki ublažijo ta minus. Zaradi tako velike priljubljenosti je izbira oblačil zares velika in kakšen kos bo tudi vas prepričal. Začnimo z že velikokrat omenjenim hlačnim kostimom – ja, ta nas je zares navdušil. V njem izgledamo izredno šik in urejene, in če se vam je do sedaj zdel preresen za vsak dan, si lahko omislite hlačni kostim v lanu. Med odtenki prevladujejo svetli, kot so bež, bela, krem in siva.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Še eden izmed zelo lepih lanenih kosov je srajca, ki vam bo priskočila na pomoč vsakič, ko preprosto ne boste vedeli, kaj obleči. Ta se zelo lepo poda k denimu, omislite si lahko tudi matchy matchy videz s spodnjim delom, ki je prav tako lanen. Ta je lahko tudi temnejše barve; vojaška zelena lepo poudari vse barve polti in ne pozabite na zemeljske tone, ki so po mnenju strokovnjakov zamenjali črno. Tukaj so še široke lanene hlače, na katere prisegajo fashionistke, te se lepo podajo nizkim sandalom ali pa espadrilam, prav tako jih pa lahko nosite na visoke pete. In še zadnji modni kos, ki ga lahko nosite že sedaj, je blazer. Ta je postal must have v ženski omarah in ne velja več kot kos, ki se ga nosi le v poslovnem svetu. Ponovno so v igri svetlejši toni, za ženstven videz pa posezite po pastelih, ki ne razočarajo.

Nicholas
Equipment
Nili Lotan
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.