Lepa sezona prinaša tudi barvite črte

Ne vem, kako je z vami, a jaz jih obožujem. Črte so od nekdaj sinonim poletja in čeprav so najbolj klasične v temno modri in beli različici, prinaša lepa sezona tudi barve. No, na barve smo zdaj že navajene in prav vsak odtenek je po svoje poseben, živahen in lep, zato se mi zdi kar prav, da se tudi črte letos poigravajo z drugimi odtenki, ne le s klasiko. Lahko se odločite za rdečo, ki je vedno aktualna, prav tako za roza, svetlo modro, rumeno in zeleno: pasteli so še kako dobrodošli, a tudi močne barve, skoraj vedno v kombinaciji z belo znajo biti zanimive.

Kos, ki je morda najboljša investicija ta hip, je srajca, bodisi z roza ali svetlo modrimi črtami. Po obliki zelo spominja na moško, je rahlo daljša in sproščenega kroja, kar je res super, ker jo lahko nosimo tudi s kopalkami. Lepa je s kratkimi hlačami in jeansom, in v resnici je kos, ki ne bo šel nikoli iz mode. Tudi črtasta obleka doživlja svoj moment slave, a pozor na črte, saj kot veste znajo razširiti, če pa so vertikalne, bomo hitro imele občutek, da smo v pižami.

Vir: Stradivarius

Glede na to, da so aktualni kvačkani kosi, so črte pristale tudi na teh: lepe, odločne in drugačne, pričarajo prav lepe tope in tudi obleke, ki sicer niso za vsako postavo, a je vredno poskusiti. In seveda ne manjkajo temno modre in bele kombinacije, ki jih pravzaprav občudujemo vsako leto in, kot rečeno, dišijo po klasiki in stilu, ki je vedno lep.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.