Kako speti lase, ko vam je vroče

Ni kaj, visoke temperature terjajo svoje in speti lasje so nujni takrat, ko je zunaj vroče. Seveda se poraja tudi eno in isto vprašanje: kako jih lahko dobro spnemo? Če je po eni strani vse skupaj odvisno od dolžine, je po drugi treba povedati, da gre tudi za spretnost in to, koliko ste se pripravljene poigrati s svojo pričesko. Danes je na voljo res veliko dodatkov za lase in vsi so primerni za te dni: najbrž ste opazile, da je nekoliko manj obročev, čeprav se vračajo jeseni, in več lasnih sponk, glavnikov in elastik.

Za dobro speto pričesko potrebujete tudi jasne ideje. Kaj si pravzaprav želite? Na voljo imate predvsem tri možnosti:

  • kito,
  • čop,
  • figo.

In potem so tukaj izpeljave teh, ki so lahko zelo preproste ali zapletene, odvisno od tega, koliko ste pravzaprav spretne. Ker pa poletje narekuje manj kompliciranja in življenje pod palmo ali borovcem, lahko vedno računate na slednje pripomočke, ki rešujejo življenje takrat, ko je zunaj 30 stopinj:

  • scrunchie – to so tiste debele elastike za lase, ko smo jih nosile v 90. letih, a so zdaj postale veliko bolj modne in lepe;
  • glavniki za tiste lase pri strani, ki vedno bežijo, in da, lahko so tudi s kamni in rožicami, zakaj ne;
  • male in prosojne elastike, za vse tiste lepe kite, ki morajo izgledati povsem naravno, kot ne bi bile zaključene;
  • lasne sponke zato, ker bodo vse skupaj fiksirale in res je, poleti ne potrebujemo laka, ali skoraj ne …

Življenje na plaži je lahko še lepše, če imamo tudi lepe pričeske. In ne boste verjele, a sol naredi svoje: ravno prav umaže lase, da potem lepo stojijo na svojem mestu.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.