Lahka mini krilca za najbolj vroče dni

Te tedne so na dnevnem sporedu le še mini kosi, vse od oblek in kratkih kavbojk, topov in kombinezonov pa do najbolj mini oblačil, torej kopalk. Med odlične poletne kose, ki pridejo prav ravno v najbolj vročih dneh, prištevamo tudi mini krilca, tista najlahkotnejša, ohlapnega modela in prijetnega materiala. Že nekaj sezon zapored so popularni nabrani, kanček zvončasti modeli, z visokim pasom in dodatkom volančkov, ki delujejo prav prikupno nagajivo in mladostno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Letos si jih lahko privoščimo v vedno zaželenem cvetličnem potisku, torej z vzorcem čisto drobnih rožic v svetlih, še najraje pastelnih tonih. Prav tako bomo modno navdihnjeno izgledale v črni, katera nam to poletje dokazuje, kako zelo nosljiva je lahko tudi v vroči sezoni. Prav tako pa ostajajo z nami tudi abstraktni potiski, pikice in še najraje popolna belina, kateri za piko na i družbo znova delajo dekorativni elementi čipke in vezenin.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kratka, lahkotna krilca pa so brez dvoma tudi tokrat najbolj modna takrat, ko so v kompletu s kratkim, crop topom, wedge špagaricami ter platneno torbo. In res je, da so mini krila predvsem domena mlajših deklet, s popolno postavo in čudovito poltjo, pa vendar si jih vsaj ob najvišjih temperaturah lahko privoščimo tudi nekoliko starejše generacije, če že ne drugače, vsaj za na plažo, v kombinaciji kopalk, japonk in slamnatega klobuka.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.