Nove, ekskluzivne majice Max Mara

Max Mara letos praznuje kar 70 let uspešnega delovanja modne hiše, ki je skozi čas poskrbela, da smo se 100 % zaljubile v njihove plašče. Pravzaprav še več: plašči so postali kultni in danes je vsem jasno, da v kolikor si srečna lastnica tovrstnega plašča, ga boš nosila za vedno. Ob tem pomembnem jubileju si je Max Mara zamislila tudi sedem lepih majic s kratkimi rokavi, ki so pravzaprav zelo enostavne in vsakdanje, skupaj pa tvorijo linijo 7 for 70. Vsaka majica je delo umetnika, ki pripoveduje del Max Marine zgodovine (cena je 175 evrov).

Od začetkov se je seveda marsikaj spremenilo. Ko je leta 1951 Achille Maramotti ustanovil modno hišo, so bili časi povsem drugačni, a želja po uspehu in brezhibni modi je bila prisotna takrat tako kot zdaj. Ne samo to: Max Mara je od nekdaj navduševala z enostavnimi, preprostimi linijami in odličnimi, prefinjenimi materiali. Ko imaš doma njihov kos, veš, da lahko traja za vekomaj.

Majice so si seveda povsem drugačne. Od tiste, ki jo je ustvaril umetnik William Wegman s psom, ki nosi znameniti plašč kamelje barve 101801, do tiste, ki je plod domišljije ilustratorja Françoisa Berthouda, ki je na T majico postavil svojo znamenito tehniko dripping. Osebno mi je najbolj pri srcu majica, posvečena klasičnemu baletu in Bolshoiu v Moskvi, ki si jo je omislil Valery Katsuba – in jasno, tudi balerine nosijo plašč!

Skratka, zelo lepa kolekcija, ki bo znala popestriti garderobo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.