Še vedno rade nosimo kratke kavbojke

Trendi gor ali dol, vsako poletje se ne glede na predlagano pojavljajo določeni kosi, ki z nami ostajajo skozi vsa leta. Seveda nekoliko spreminjajo obliko, kroj in model, tudi barvo ter ob tem zadnje čase tudi pogosto podležejo retro vplivu , a vendar ostajajo večno modni skozi vsa obdobja našega življenja. Med takšne z lahkoto dodamo kratke kavbojke, brez katerih ne mine niti ena poletna sezona. Včasih so krajše, spet drugo leto daljše, svetle ali temne, tokrat morda strgane, spet drugič krojene do popolnosti, a tudi če oblečemo tiste izpred 5 let, ne bomo zgrešile.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Tokratna vroča sezona priporoča nekoliko krajše in večkrat strgano obrobljene, tiste v svetlih tonih, kot bi jih potegnile naravnost iz preteklih 90., le da je zraven obvezen visok pas. Izredno IN so v kombinaciji kratkega oziroma crop topa, ki večkrat bolj spominja na bikini ali kar nedrček, kot pa na vrhnji kos, zato ga mnoge rade izberejo v pletenem oziroma kvačkanem modelu. Za še več modnosti, sploh če gremo na plažo ali po casual opravkih, je zraven dodana lahkotna, lanena ali bombažna bela srajca, ki jo nosimo odpeto, kot bi si nadele ogrinjalo. Za popoln poletni look pa so v tem primeru dovolj že japonke, grobi sandali ali wedge špagarice, medtem ko bomo še najbolj elegantne takrat, ko bomo zraven obule minimalistične sandale s petko.

Omeniti gre tudi vedno čudovito kombinacijo kratkega jeansa in romantično, boho navdihnjenega topa, ki ga krasijo gola ramena ali široko napihnjeni rokavi. Za obutev tudi tu velja enako kot zgoraj omenjeno, ne pozabimo pa dodati še svilene rutke, slamnatega klobuka in platnene torbe, četudi nismo namenjene na plažo.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.