Lepe božične pričeske

Morda kar drži, da na področju las ni nikoli dovolj nasvetov in je zato kar prav, če se ukvarjamo s pričeskami, sploh v tem obdobju veselega praznovanja. Sama sem bila prejšnji teden na nekaj zabavah, poslovnih in manj formalnih, pa vsakič znova se porodi isto vprašanje: Kaj obleči in kaj narediti z lasmi? Res je: to je vsakič znova uganka. Tako kot z bleščicami nikoli ne zgrešimo, tako tudi drži, da je speta pričeska v tem kontekstu vedno primerna. Letos je ogromno kit, ki znajo delovati mladostno in razgibano, a so lahko tudi zelo, zelo elegantne, sploh takrat, ko so mehko pletene. V primeru, da ni preveč las, si pomagamo z umetnimi, saj je pomemben volumen.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ogromno lahko rešimo z dodatki za lase: na prvem mestu so pentlje, predvsem žametne, a tudi svilene, potem obroči za lase in lasne sponke z bleščicami in kristali. Motivi lune, zvezde, sonca in vsega, kar v sebi vsebuje kanček mistike znajo biti zelo všečni in posebni v kombinaciji z večerno obleko. Tudi scrunchie elastika, čeprav je res zelo preprosta, ima svoj čar: nova generacija teh modelov je svilena in zato ne deluje ceneno, temveč prav sofisticirano. Opažam tudi povratek bleščic v laseh, dolgo jih ni bilo, a zdaj so spet popularna pršila z drobnimi bleščicami, ki so super tudi za telo. V tem primeru se najprej namažete z oljem in potem pošpricate tako, da bodo bleščice dolgo na svojem mestu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Morda kot nasvet lahko samo rečem, da ne varčujte, ker je to čas, ko si lahko privoščimo nekaj več, in kar dobro je, če malo eksperimentiramo, saj je konec koncev tudi zabavno.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.