Lepe kot morske deklice

Tokratna modna inspiracija prihaja iz sveta pravljic, o katerem smo sanjale kot majhne deklice. Morske deklice ali sirene so mitološka bitja, ki s svojim šarmom in videzom zapeljejo mornarje. In lepotni trendi so to poletje vzeli morsko deklico za svojo muzo. Od različnega make-up videza do pričeske – morski detajl vam ne more uiti to toplo sezono. Če začnemo z ličili; na modnih brveh vseh večjih modnih znamk je bilo mogoče zaslediti vzorec modrih in zelenih senčil. Videzi se razlikujejo, od bolj dramatičnih do čisto enostavnih, ki jih lahko brez skrbi same ustvarite za vsak dan. Zelo priljubljene so bile zadimljene oči (smokey eyes), največkrat v kombinaciji različnih nians modre ali zelene. Na ta način dosežete, da vaše oči zares izstopajo, če pa niste tako drzne, kar se tiče lepotne izbire, vam priporočam, da se poigrate le z barvitim eyelinerjem ali pa barvico za oči.

Vir: www.cosmopolitan.com
Vir: www.cosmopolitan.com
Vir: www.cosmopolitan.com
Iconic
Tarte

Na področju pričesk pa sta najbolj zaživela dva stila, ki sta si med seboj zelo različna, a imata isti koncept. Prvi so bili kodri, ki spominjajo na valove v speti pričeski. Takšen videz je lahko izredno naraven, kot bi prišle iz morja ali pa bolj sofisticiran, ki zahteva nekaj več spretnosti. Ne glede na to, katerega boste izbrale, ne pozabite na priljubljene detajle za v lase, kot so špangice ali pa pentljice. Drugi look, ki je že nekaj časa must have med znanimi pevkami, igralkami in ostalimi zvezdicami pa je moker videz las. Ta je najbolj opazen na rdečih preprogah v kombinaciji z elegantnimi ter ekstravagantnimi oblekami, ki naredijo kontrast. Ta lepotni izbor prihranite za posebne priložnosti, saj pride najbolj do izraza z bolj svečano modo.

Vir: www.cosmopolitan.com
Vir: www.cosmopolitan.com
SACHAJUAN
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.