Trije obvezni kosi tega poletja

Vroča sezona je tu in z njo tudi vsi trendi, ki smo jih bolj ali manj glasno napovedovali že vse od februarja dalje. Do danes je že povsem jasno, kateri so tisti ključni kosi, ki bodo imeli največji vpliv skozi vse poletne mesece in kar me tokrat najbolj razveseljuje, je to, da večina teh izredno lepo pristoji tako mlajšim kot starejšim generacijam, pa tudi ženskam vseh postav, višin in oblin. In kateri so torej kosi, ki jih moramo skoraj obvezno vključiti tudi v svojo domačo garderobo? Poglejmo:

Elegantne kratke hlače – slednjih sicer ne manjka prav nobeno poletje, pa vendar imajo ta hip tako pomembno vlogo, da se jim ne bomo mogle izogniti niti med delovnikom. V največji meri gre za izredno prefinjene modele, ki pogosto tvorijo čudovit duo z blazerjem ali topom. Naj bodo krašene z robom, tiste v safari stilu ali pa morda še bolj ženstvene, z vezenimi, čipkastimi ali kvačkanimi elementi, močno zaželene so res vedno in povsod. Izbirajmo raje med kanček daljšimi različicami ter v mislih ohranimo bolj široke modele, sploh če nimamo več dvajset let.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Obleka z gumbi – ali pa krilo z gumbi, oboje je bilo ogromen hit že lansko poletje in kot kaže, je tokrat postalo še večji. Lahko gre za povsem navadno, belo obleko z lesenimi gumbi, tisto podeželsko v vichy vzorcu ali pa precej elegantnejšo, gumbi se zelo lepo podajo skoraj povsod. Osebno prisegam na A kroj, ki nudi nekoliko več udobja in lahkotnosti, predvsem pa so IN vse midi in maksi dolžine.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Rjavi sandali – vem, da se verjetno pri določenih temah že ponavljamo kot stara lajna, pa vendar so posamezne modne sestavine tako vplivne, da jih je potrebno izpostavljati znova in znova. Med takšne nedvomno sodi tudi rjava barva, ki se je, nekako tako kot obleka z gumbi, dodobra zasidrala v najbolj vročih mesecih. Poleg torbic gre letos še posebej poudariti modnost rjavih sandalov, in sicer v povsem bazičnih, minimalističnih primerkih, ki nudijo kvalitetno kombinacijo številnim preostalim, predvsem bolj zahtevnim modnim muham.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.