Lepih bluz ni nikoli dovolj

O tem se najbrž strinjamo vse: lepe bluze so zelo uporaben kos, ki ga nosimo 365 dni v letu. Čudovite so s kavbojkami ali elegantnim krilom, super so pod kombinezoni in blazerjem, prav tako jim zavihamo rokave in postanejo top kos poletja. S kratkimi ali dolgimi rokavi, so vedno lepe in primerne za vse priložnosti. Moda še vedno vztraja pri romantičnih modelih, ki zelo dišijo po pomladi; imajo večje, skoraj napihnjene rokave, čudovite ovratnike, čipko ali blede rože, lahko so seveda tudi snežno ali umazano bele in bodo vedno poskrbele za odličen stil.

Pri kombiniranju prav gotovo ne bo težav. Bluze so tako univerzalne, da gredo z vsakim kosom, ki ga imate v garderobi, in se zelo lepo prilagodijo telesu. Če ste za kos, ki je 100 % večen, potem stavite na bluzo s pentljo, ki jo mehko zavežete v sprednjem delu. Ko bo zunaj nekoliko topleje, postanejo bluze toliko bolj pomembne: lahko jo zavežemo, nosimo sproščeno s kopalkami, se poigramo z ovratniki, ki so lahko zelo veliki v slogu 60. let ali pa manjši in krašeni denimo z biseri. V tem kontekstu lahko imajo tudi gumbi posebno vlogo: če imate doma prav navadno, belo bluzo, ji mirno zamenjajte gumbe in bo postala povsem druga zgodba.

Vir: Marella
Vir: Marella

Bluz ni nikoli preveč in vedno pridejo prav.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.