Lepo pospravljeni modni dodatki in nakit

Odkar so na trg vstopile cenovno super dostopne znamke, se zdi, da ima skoraj vsaka izmed nas doma pravo poplavo trendovskih drobnarij, modnih dodatkov in nakita. Kaj hitro lahko zato postane prava zmešnjava, ki na koncu postane tako rekoč povsem neuporabna in nenosljiva. Verjetno poznate tiste zoprne trenutke, ko nam za piko na i celotnemu looku manjka le prava verižica, ki pa se je tako grozno zapletla z ostalim šopom nakita, da bi jo na koncu raje vrgle v smeti, kot pa da se lotimo reševanja te zmešnjave. No ja, ravno zato je tako zelo bistveno, da si lepo organiziramo tudi ta kotiček naše garderobe ter s tem poskrbimo, da nam pogled nanje vzbudi občudovanje, ne pa glavobola. Tu je torej nekaj najosnovnejših primerkov, kam vse skupaj postaviti in kako si celotno zadevo kar se da olajšati:

V predal – seveda v kolikor imamo dovolj prostora v omari ali dovolj predalov na voljo. To je verjetno ena najbolj praktičnih, pa tudi na pogled najbolj urejenih rešitev za vso našo modno drobnarijo. Dandanes obstaja nešteto praktičnih razdelkov predala, ki pa ga lahko zelo preprosto izdelamo tudi sami. Ločimo sončna očala in vse vrste nakita, rutke in pasove, zelo lepo pa tako delujejo tudi ročne ure, broške, obroči in celo make-up.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Na omarico ali mizico – kjer vse skupaj sicer deluje nekoliko bolj nasičeno, pa vendar lahko z nekaj pravimi dodatki izgleda zelo lično. Predlagam, da si omislite čudovit pladenj, na katerega postavite svojo zbirko parfumov, krožniček uporabite za prstane, medtem ko so v tem primeru obvezna tudi stojala za verižice, zapestnice in uhane.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Na poličko – torej nekako podoben sistem kot na omarici ali mizici, kjer pa je lahko polica vseeno nekoliko drznejši element naše sobe. To je dobra izbira za zbirko sončnih očal in nakita, klobukov in celo naših najlepših petk, za še lepši izgled pa ne pozabimo dodati kako rastlino, šopek rož ali dišečo svečo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Na steno – kjer ima lahko naša domišljija prosto pot. Super so ogledala ali slike, za katerimi se skriva omarica za nakit in ostale manjše dodatke, prav tako so zelo IN rustikalni elementi, kot na primer suhe veje, lestev ali prazen okvir, vsekakor pa bomo veliko rešile tudi s povsem preprostimi obešalniki.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.