Superge in hlače: kaj in kako

Superge nove generacije omogočajo nešteto kombinacij in kot najbrž že veste, ne gre le za kombinacije za prosti čas. Pravzaprav bom te preskočila. Celoten izgled je 100 % odvisen od tega, kakšne športne copate nosite, saj niso vse enake in tudi niso vse primerne za elegantnejše outfite. Torej kako izbrati? Upam, da vas bodo slike navdihnile in da boste našle kaj lepega in primernega za vsak dan. Moram reči, da mi je ta stil všeč, vendar me superge z debelim podplatom niso prepričale, saj imam vedno občutek, da naredijo debelo nogo, in prav tako nisem za tiste super ponošene in s patino, ker lep kostim zahteva tudi lepo obutev, četudi gre za športne copate.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Trik #1

Izberite športne copate v barvi hlač, zato, da vam optično podaljšajo nogo. To seveda ne velja za kavbojke, ampak če imate bež hlače, naj bo bež tudi čevelj, če nosite temno modre, naj bo temno moder in če so hlače bele, naj bo bel. Tudi tako dosežemo več elegance.

Trik #2

Zelo pazite na nogavice, a to ne pomeni, da morajo biti vedno nevidne. Prav zadnjič sem občudovala žensko v črnih športnih copatih, s črnimi, širokimi, crop hlačami in črnimi kratkimi nogavicami s pentljo na gležnju. Res je bilo lepo. Če pa so superge povsem nizke in navadne, so najboljša rešitev stopalke. Torej: če se nogavice vidijo, morajo biti posebne, drugače naj bodo nevidne.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Trik #4

Če imate na sebi eleganten kostim, je najbolje, da stavite na bele superge. Te gredo povsod. Lahko so s podplatom ali brez, sicer je kar dobro, če so malo dvignjene in super je, če so hlače malo krajše. Ta kombinacija je namreč smiselna, ko je športni copat viden, zato ga pokažite!

Trik #5

Pazite na dolžino hlač. Če so zelo dolge in široke, potem so nujni športni copati s podplatom. Če so ozke, potem raje obujte visoke superge kot podplate, saj bodo v nasprotnem primeru noge delovale zelo masivne in prav nič elegantne. Vedno si zapomnite: preden greste od doma, poglejte, v kakšnem stanju so čevlji, saj je nujno, da so čisti!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Trik #6

Pazite na bleščice, kovice, zlate dodatke. Še vedno je tako, da je najlepši športni copat tisti, ki je preprost. Četudi gre za Balenciago, naj bo pač čudaške oblike in brez dodatkov. Vse, kar se blešči, pritegne pozornost in je v tem primeru hitro preveč. Veliko je znamk, ki stavi prav na te kričeče modele, a niso najbolj hvaležni, predvsem pa niso za kostim.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.