Li Quandisa: čarobna olja in izdelki za intimno nego

Spominjam se, kot bi bilo včeraj, ko sem bila na sejmu kozmetike v Ljubljani in se je pred majhnim štantom trla gneča ženska. Ni bilo jasno, kaj prodajajo, a vedela sem, da je prav gotovo nekaj zanimivega. Čez nekaj ur sem odkrila, da je šlo za intimno olje za žensko negovanje, ki je prav hitro postalo pravi hit. Takrat sem ga tudi poskusila in me je navdušilo, zdaj sem ponovno naletela nanj in moram reči, da se je samo še izboljšalo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Morda ste o intimnem olju Li Quandisa že slišale, saj gre za zelo specifičen produkt, ki je namenjen nam. Ne gre le za nego, temveč prav za pozitiven in potreben obred, ko sebi in svoji ženskosti sporočimo, da se imamo rade. Zanimivo, kako smo vajene kupovati izdelke za vse dele telesa, intima pa ostaja vedno na pol zanemarjena, kar najbrž ni najbolje. Li Quandisa vam ponuja naravne proizvode za nego in ohranjanje zdravih intimnih predelov, primernih za ženske in moške vseh generacij. Vsi proizvodi so zasnovani iz 100 % naravnih olj iz rastlin, zato tako rekoč nimajo konkurence na področju nege intimnih predelov in preventivnih učinkov, ki jih zagotavljajo.

  • Proti suhosti sluznice,
  • deluje negovalno,
  • deluje protivnetno,
  • nevtralizira neprijetne vonjave,
  • izboljšuje mišični tonus,
  • uravnava pH-floro,
  • blaži simptome pri hemoroidih,
  • proti srbečici.
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Zelo originalno in čustveno linijo Li Quandisa sta si omislili sestri Tamara in Sara. Nekajletno sodelovanje z ginekologi jima je dalo boljši vpogled v problematiko, s katero se na tem področju srečujejo ženske. Zaradi novodobnega načina življenja se kar 75 % žensk občasno ali redno sooča s težavami v intimnem predelu. S tem razlogom sta leta 2016 zasnovali prvo negovalno olje Li Quandisa znamke Luxury Intimate, ki postaja sinonim za naravno nego in pomeni korak naprej pri negovanju in ohranjanju zdravja intimnih predelov.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ko sem ga prvič odprla in povohala, sem takoj vedela, da je zelo poseben. Od takrat so nastali še drugi produkti, ki danes tvorijo zelo zanimivo in celostno linijo. Kot rečeno, gre za obred nege, za katerega lahko rečem, da je zelo prav, če si ga privoščimo, pa ne le to, moral bi postati del vsakdana in prav bi bilo, če bi ga predale tudi svojim hčerkam. Resnično se o tem premalo govori, a zdi se mi, da smo do danes odprli že marsikatero temo, zato ne vidim razloga, zakaj bi ta ostala na pol tabu. No, morda tabu ni prava beseda, prej bi rekla, da ženske rade zadržimo določene stvari zase in se potem o tem niti ne pogovarjamo, čeprav veliko razmišljamo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Luxury Intimate je odlična linija izdelkov za intimno nego, ki je povrh vsega tudi izredno lep modni dodatek za kopalnico. Naj še dodam, da je olje Li Quandisa super tudi po depilaciji, športu in takrat, ko imamo ženske perilo. Skratka: gre za spremljevalce naše intime, ki bodo poskrbeli, da se bomo še bolje počutile.

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.