Lepotne znamke stavijo na spomladanski sijaj in tople odtenke

Sanje o topli pomladi nam pomagajo premagovati še te zadnje zimske dni. Najnovejše lepotne kolekcije pa nas opozarjajo, da bo ta prišla še hitreje in nam dajejo še dodaten razlog za veselje. Med najbolj priljubljenimi je Dior, ki s svojo svežino navdušuje ne glede na letni čas. Pri Diorju so spomladansko kolekcijo poimenovali kar Pure glow, kar v prevodu pomeni čisti sijaj, in njihovi izdelki vam bodo pomagali priti do tega neustavljivo privlačnega sijaja. Dior lip glow oil bo poskrbel za poudarjene ustnice, veke, nohte in lička pa si boste lahko pobarvale v enega izmed Diorjevih toplih odtenkov. Celoten videz je izredno ženstven in kot nalašč za poigravanje z različnimi videzi.

vir: Dior pomlad 2021
Dior pomlad 2021
vir: Dior pomlad 2021

Pri Charlotte Tilbury so se osredotočili na ustnice in jih obarvali v različne odtenke, največja novost pa je nova formula, ki poskrbi za navlažene ustnice. Pat McGrath velja za eno izmed najbolj prepoznavnih imen v lepotni industriji in njena spomladanska kolekcija dokazuje, zakaj je temu tako. Pestra izbira, za katero so črpali inspiracijo iz nežnih, a čudovitih vrtnic, je na voljo za ljubiteljice rožnatih tonov. Če rade poudarite oči, so pri Bobbi Brown poskrbeli za vas, izbirate lahko med dvema paletkama, izberite tiste barve, ki bodo najlepše poudarile barvo vaših oči. Ne smemo pozabiti tudi na kultno znamko MAC in Black cherry (črna češnja), kolekcijo, ki ima kar nekaj novih produktov. Veliko hvale so njihova rdečila dobila z različnih strani, od uporabnikov do strokovnjakov.

Charlotte Tilbury pomlad 2021
Pat McGrath pomlad 2021
Bobbi brown pomlad 2021
MAC pomlad 2021
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.