Letos moda in udobje združena tudi pri sandalih

O sandalih smo to poletje povedale že ogromno, pa vendar se nekako nismo dotaknile njihove praktičnosti in udobja, ki jih letošnji trendi skoraj že kar predpisujejo. Poleg dejstva, da so tako zelo IN vsi retro modeli, ki jih krasijo predvsem minimalistični detajli, gre izpostaviti tudi vse tiste z ravnim podplatom in super debelo platformo. Na prvi pogled morda nekoliko grši, pa vendar vseeno nekako zelo modni sandali, ki še kako dobro služijo vsakodnevnim opravkom ter priložnostim, ki od nas terjajo več hoje. Te mesece je torej tovrstnih modelov na pretek, pester je tudi njihov barvni nabor, nenazadnje pa zelo enostavne ostajajo tudi kombinacije z njimi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Dejstvo je, da takšne sandale lahko obujemo skoraj na vse dnevne stajling zgodbe, dodamo pa jih lahko celo tistim kosom, ki bi sprva za tako obutev delovali čisto preveč elegantni. Tu so torej sandali s platformo, ki jih ponavadi krasijo zaponke, ježki in paščki, v odtenkih rjave, nude in temno modre, pa tudi v bazičnih črni in beli. Nosimo jih poleg prefinjenih krakih hlač, dobro se podajo midi krilu in daljši obleki, vsekakor je to obutev, ki z roko v roki hodi s širokimi hlačnicami, nenazadnje pa precej kul deluje tudi poleg vseh dvodelnih kompletov, pa čeprav slednji močno dišijo po ženstvenosti in romantiki.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

To je obutev, ki nekako predstavlja odlično poletno nadomestilo vsem udobnim gležnjarjem in celo supergam in čeprav na nogi ti sandali včasih delujejo kanček pregrobo, lahko look rešimo že z dvema ali tremi poletnimi dodatki, kot so recimo košara, svilena rutka in plastenje minimalističnega nakita oziroma veliki, vpadljivi uhani.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.