Modni detajl v barvi sivke

Vijolični odtenki so nas navduševali že to zimo in trend se nadaljuje tudi v toplejše mesece. Med vsemi pa najbolj izstopa barva sivke, ki jo lahko vnesemo v naš vsakdan na različne načine. Za le kanček popestritve sledite naslednjim modnim nasvetom, ki vam bodo pomagali pri stiliranju in vključevanju barve sivke. Verjetno nam, ko pomislimo na modne detajle, ki zares naredijo razliko, pridejo na misel ravno torbice, brez katerih ženske ne moremo. Naj bo vaša tokratna poletna izbira torbica v sivkinem odtenku. Ker je odtenek že sam po sebi tako zelo nežen, se lahko poigrate z različnimi modeli; od velikih torb pa vse do mini clutch oblike. Športen pridih pa lahko vključite s pomočjo marsupije oziroma torbice za okoli pasu. Tovrstno torbico kombinirajte na različne oprave od belih, bež, sivih ali pa se odločite za pastelni videz in pomešajte različne pastelne odtenke med seboj.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za le manjši detajl pa se odločite za nakit, statement uhani še vedno kraljujejo na tem področju. Te pridejo najlepše do izraza, če imate spete ali krajše lase. Tudi v lepotnem svetu lahko preizkusimo sivkin trend. Najprej je na vrsti manikira, ki naj bo vedno urejena; barva sivke pa pristaja na različne dolžine in oblike nohtov. Za matchy-matchy videz pobarvajte tudi nohte na stopalih v enakem odtenku. Lahko pa tudi poudarite oči s svinčnikom ali eyelinerjem. Ta odtenek še posebej pristaja ženskam z zelenimi in rjavimi očmi. Nanesite vijolični odtenek na zgornji del veke kot ponavadi to storite z eyelinerjem, za posebne priložnosti ne pozabite dodati še bleščic, k pastelno vijolični najbolj paše srebrna senčka z bleščicami. Drugi make-up naj bo čim bolj preprost in raje se izogibajte preveč živim šminkam, raje izberite kakšen nude odtenek ali pa lipgloss.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.