Najboljše maske proti gubam ta hip

Drage moje, kdaj, če ne zdaj? Poletje je čas, ko si prav gotovo lahko privoščimo lepotne obrede in stavimo na majhne, velike rituale, za katere običajno nimamo časa. To je seveda super za naš obraz, telo in lase; naj dodam, da imam med pisanjem tega članka na obrazu masko proti gubam in na laseh masko iz kokosovega olja, tako da sem prav v elementu! Zelo so mi všeč ti pripomočki in hkrati razvoj lepotne industrije, ki vsem nam omogoča, da smo dolgo, dolgo lepe in mlade, kajne?

Vir: Pinterest

Danes sem za vas izbrala nekaj najboljših mask za obraz, vse so izredno učinkovite proti gubam in da, stanejo nekoliko več, a rezultat bo na dlani in na koncu je pomembno le to.

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Mask-in-Oil

Njihov serum Advanced Night Repair je preprosto produkt, ki ga morate imeti. Zelo mi je všeč poleti, ker je lahek in maska sledi temu slogu. Glede na to, da je serum najbolj prodajani lepotni produkt v Italiji, in posledično tudi najbolj učinkovit za Italijanke, me je prepričala tudi maska. In me ni razočarala. Oljnata tekstura ni preveč mastna, zato je primerna tudi za mojo mešano kožo. Ne izpirajte, samo nanesite zvečer, na čist obraz in pojdite spat.

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Mask-in-Oil

Kanebo Sensai Cellular Performance Lifting Radiance 3D Mask

Kanebo je sinonim za japonsko kulturo in vrhunsko znanje na področju lepote. Vsi izdelki so posebni, učinkoviti in višjega cenovnega razreda, a je za to tudi razlog. Za vsakim produktom so raziskave in napredna tehnologija, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Ta maska mi je še posebej všeč, ker je iz blaga in blago je mišljeno tudi za vrat, ki kot veste najprej kaže znake staranja. Zato je maska “podaljšana”, kar se mi zdi zelo pametno. Povrh vsega je izredno napojena s produktom in elastična, deluje pa 20 minut.

Kanebo Sensai Cellular Performance Lifting Radiance 3D Mask

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask

Kot vem, je pri nas ni, zato se morate v tem primeru odločiti za spletni nakup ali Sephoro v Italiji in Avstriji. Vsebuje čisto zlato in kofein, koža postane bolj čvrsta, svetla, kot bi si privoščile hiter lifting obraza. Deluje presenetljivo hitro, saj naj bi jo imele na sebi le 10 minut; osebno se tega časa ne držim in jo pustim kar dlje. Na koncu jo koža skoraj popolnoma absorbira in spiranje ni potrebno. Vseeno se mi zdi primernejša za večerne ure.

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask

Bee Venom Mask Heaven

Best seller Deborah Mitchell, kar me ne čudi. Ravno prejšnji teden sem listala po italijanski reviji in so jo ponovno izpostavili v smislu lepotnega rituala kraljevske družine v Londonu. Očitno je nekaj na tem! Izdelek vsebuje čebelji strup, zato je tudi tako učinkovit. Uporabljam ga že kar nekaj časa in sem opazila pozitivne učinke takoj, že po prvem nanosu. Všeč mi je, ker malo zbada, a to je le signal, da deluje, torej super! Pozitivno je tudi to, da jo najdete pri nas, in sicer tukaj. Na spletu boste videli več različic te maske, delujejo tako, da je vse skupaj bolj odvisno od tega, koliko želite odšteti.

Bee Venom Mask Heaven

Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask

Tudi ta maska je super zato, ker se nahaja na blagu in vsebuje retinol. Slednji je odličen v boju proti gubam in starosti. Ne glede na to, ali verjamete, da so dobri učinki lahko takojšnji ali ne, je dejstvo, da boste po tej maski videti lepše in mlajše. Učinek traja kar nekaj časa, seveda pa je vedno dobro vztrajati in imeti ne le eno, temveč več mask proti gubam, saj naj bi se koža na eno in isto hitro navadila.

Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask

This Works No Wrinkles Time Dose Mask

Na to masko sem naletela prav slučajno, na letalu, saj sem zaljubljena v linijo Good Night Sleep, ki vsebuje lavando. To linjo sem že poznala, nisem pa pričakovala, da bodo tudi ostali izdelki znamke This Works tako dobri. Tudi v tem primeru gre za produkt, ki bo najbolje deloval ponoči, ko počivate, in se boste zjutraj zbudile kot nove. Maska vsebuje naravne izdelke, zato je primerna tudi za najbolj občutljivo kožo.

This Works No Wrinkles Time Dose Mask

Srčno upam, da vas bodo omenjeni produkti razveselili in pomladili; mene so!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.